Fund bombat

Ce să mănânci şi ce exerciţii să faci ca să ai un fund bombat

Alimentele pe care le alegi sunt la fel de importante precum exerciţiile atunci când vrei să lucrezi musculatura posteriorului şi să ai un fund bombat!

Dacă vrei să ai un posterior tonifiat trebuie să conştientizezi faptul că acest lucru este imposibil dacă nu faci cu regularitate exerciţiile potrivite. De asemenea, un alt aspect pe care nu trebuie să-l treci cu vederea este legat de alimentele pe care le consumi după un antrenament intens pentru tonifierea posteriorului.

Ca să ajungi să tonifiezi muşchii şi să obţii un fund bombat, aceste două reguli merg mână în mână. Deoarece nu este bine să consumi mai mult de un fruct pe zi şi nici să exagerezi cu proteinele şi carbohidraţii, iată câteva sfaturi care te pot ajuta să-ţi alcătuieşti un meniu sănătos ca să ajungi la rezultatul dorit.



Iată care sunt alimentele pe care trebuie să le consumi dacă vrei să ai un fund bombat:


Proteine

Dacă ai deja un program regulat de exerciţii este recomandat ca după fiecare antrenament să bei un shake proteic făcut acasă din ingrediente naturale şi adaos de pudră proteică. De asemenea, printre cele mai bune surse de proteine pe care le poţi consuma se numără: tonul, ouăle, curcanul, peştele (nu prăjit), leguminoasele, brânzica de casă, carnea roşie slabă si legumele.


Carbohidraţi

Aceasta este o altă categorie de alimente care nu trebuie să lipsească din alimentaţia ta dacă vrei să obţii un fund bombat şi te antrenezi frecvent pentru a ajunge la aceste rezultate. Este de preferat să înlocuieşti pâinea şi pastele din făină albă cu alternativele lor care au la bază făina integrală.

De asemenea, printre cele mai bune surse de carbohidraţi pe care trebuie să-i incluzi în meniu se numără: quinoa, orezul integral, ovăzul, cartofii dulci, meiul, hrişca şi orice altă cereală integrală.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod