Cât slăbeşti făcând sex?

O "dietă" care nu dă greş
Te-ai săturat să urmezi tot felul de diete, care oricum nu îţi oferă rezultatele aşteptate? Nu ştii cum să mai scapi de kilogramele în plus? Te-ai gândit vreodată că sexul poate fi cea mai bună şi cea mai plăcută dietă pe care ai urmat-o vreodată?
 
Multe femei pierd în greutate la începutul unei relaţii de dragoste. De ce? Pentru că emoţiile noii iubiri grăbesc, temporar ce-i drept, metabolismul.

Pe lângă faptul că te ajută să slăbeşti, o partidă de sex îţi prelungeşte şi viaţa, îţi "înzdrăveneşte" inima, reduce stresul şi depresia, menţine sănătatea oaselor şi a muşchilor, îmbunătăţeşte memoria, te ajută să arăţi mai tânără, previne durerile de orice fel, îmbunătăţeşte sistemul imunitar etc.   
 
Un studiu efectuat în 2007 a arătat că trei partide de sex într-o săptămâna pot arde atât de multe calorii cât dacă ai alerga aproximativ 50 kilometri pe săptămână.

Cât slăbeşti făcând sex: Te poţi bucura de sex, apelând şi la câteva alimente afrodisiacele:

 • ciocolată, în cantităţi moderate (are efect energizant şi excitant al sistemului nervos);  
 • vin roşu (reduce inhibiţiile, stimulează simţurile);  
 • scorţişoară (creşte temperatura corpului şi stimulează nervos);
 • vanilie (induce euforia);
 • ardei iute (intensifică circulaţia sângelui);
 • ton (intensifică dorinţa sexuală);
 • miere de albine.   

Împarte mâncarea cu iubitul tău, pentru a face experienţa mai romantică, şi pentru a mânca mai puţin...
 

Mici exerciţii  


Efectuează câteva exerciţii pentru a-ţi îmbunătăţi rezistenta şi flexibilitatea. Cu cât repriza de sex durează mai mult, cu atât pierzi mai multe calorii.
Puteţi face împreună execitiile şi concentraţi-vă asupra funcţionării aparatului cardiovascular, pentru a-i creşte rezistenta.

Cât slăbeşti făcând sex: Dezbracă-ţi partenerul

 
Dacă se oferă de bună voie, vei consuma 12 calorii; dacă acesta se "opune", efortul pe care îl vei depune să îl scapi de haine te va face să consumi 18 calorii.
 

Prezervativul te scapă de kilogramele în plus

 
Nu este o glumă: punerea prezervativului te poate face să scapi de câteva calorii: mularea prezervativului pe un penis aflat în erecţie te scapă de 6 calorii, în timp ce pe un penis fără erecţie te eliberează de nu mai puţin de 315 calorii.

Lasă-l să te dezbrace

 
Simpla acţiune de scoatere a sutienului îl poate face să piardă 8 calorii; dacă acest lucru este făcut cu o singură mână, în mod sigur va scăpa de 12 calorii, iar dacă te va dezgoli de sutien, folosindu-şi dinţii, va avea mai puţin cu 85 de calorii.
 

Şi locul este foarte important...

 
O partidă de sex pe birou te scapă de 12 calorii, în timp ce una pe jos te "uşurează" de încă 8 calorii.

Cât slăbeşti făcând sex: Ce poziţie să alegi?

 
Poziţia misionarului înseamnă minus 12 calorii, cu "69 culcat" scazi cu 8 calorii, în timp ce "69 în picioare" îţi "uşurează" partenerul de 1.115 calorii.
 

Cum stai cu orgasmul?

 
Un orgasm simulat te eliberează de 315 calorii, în timp ce unul veritabil de 3.112 de calorii.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Vlada pe 15 Iun 2013, 11:17
  .

  dupa cite am aflat eu facind sex ..poti arde calorii sh sa slabesti ...

  1
  1

 • Cacarau pe 24 Mar 2013, 04:06
  Ma ce cifre

  Unele cifre privind arderea caloriilor sunt astronomice. Nici nu acumuleaza saraca intr-o zi, chiar in doua atatea.

  2
  0

 • florentina pe 4 Ian 2013, 08:25
  sexul este bun pentru slabit

  desigur ca se slabeste daca se munceste un pic mai mult. sunt intr-o relatie de 5 luni dupa o pauza de un an si jumatate si se vede diferenta de 10 kg,sau mai bine zis 2nr mai putin la haine.o femeie cu un apetit sexual normal, are mai putine probleme cu durerile menstruale,cu cefaleele,suporta mai bine durerile, depresiile,stresul,are mai putine probleme cu tonusul pielii si cu celulita. am vazut diferenta si consecintele prin experienta proprie si cred ca o viata sexuala cat mai intensa dar cu partener stabil si protectie,nu face rau nimanui.e cea mai buna terapie si cel mai bun remediu in stres si celulita.

  0
  0

 • yorasta pe 3 Nov 2012, 21:30
  :)

  daca faceti sex asa doar de a face asta nu cred ca slabeste :) sa fie o partida daia nebuna sa transpirata toata cred ca asa slabesti si vb lui elenush degeaba arzi caloriile daca dupa partida aia nebuna dai busna in frigider si razi tot :)

  5
  0

 • yorasta pe 31 Oct 2012, 18:19
  yo

  da depinde si cu cine faci si cum se pricepe la aceasta arca ca si sexul este numit o arta

  1
  0

 • uniqu3_denny pe 29 Ian 2011, 22:22
  oare?

  nu prea cred eu ca dau rezultate :-? .. dar ma rog :D ..

  4
  3

 • elenush05 pe 4 Nov 2010, 08:25
  oare?

  hai ca studiile sunt studii.dar ce ne facem cu practica ?nu cred in asa ceva,ca te-ar scapa de calorii,chiar si cei care au o viata sexuala activa vor spune nu.intr-adevar te simti mai bine daca mananci si sanatos.dar daca bagi in tine pizza si shaorma ,mai ai silueta frumoasa?NU,poti sa ai 5 orgasme de zi,daca nu mananci sanatos tot degeaba.

  8
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod