Aceste 5 exerciții simple te scapă de celulită. Poți să ai picioare sexy pe plajă!

Dacă faci zilnic acest set de 5 exerciții vei obține rezultatele pe care le aștepți: picioare sexy pe plajă! Include aceste exerciții în rutina zilnică ca să scapi de celulită!

Chiar dacă te-a prins vara pe nepregătite, nu trebuie să te dai bătută! Dacă faci zilnic un set de exerciții fizice care lucrează intens musculatura picioarelor și a posteriorului poți să obții rezultate vizibile în scurt timp. În plus, dacă mai apelezi la tratamente anticelulitice în saloanele de înfrumusețare, masaje făcute acasă cu creme eficiente și ai grijă la alimentație poți să diminuezi semnificativ aspectul celulitei și să ai picioare sexy pe plajă.

Iată un set de 5 exerciții care te scapă de celulită dacă le faci cu regularitate:


1 din 6

Exercițiul nr. 1

1. Picioarele trebuie să fie depărtate, astfel încât ele vor depăşi puţin linia şoldurilor. Degetele picioarelor trebuie să fie îndreptate puţin înspre exterior.
2. Păstrează spatele perfect drept şi abdomenul încordat. Trage umerii în spate şi ridică pieptul. Astfel, spatele tău se va curba doar cât este normal pentru a proteja coloana vertebrală.
3. Nu te uita niciodată la picioare! Privirea trebuie să fie în oglindă (iar dacă nu eşti la sală atunci te vei uita înainte, ţinând capul drept).
4. Toată greutatea ta trebuie să o simţi pe călcâie şi pe măsură ce execuţi exerciţiul tălpile rămân perfect lipite de sol. Nu se ridică nici degetele şi nici călcâiele absolut deloc!
5. Respiră adânc, permiţând aerului să intre până în stomac, nu numai în piept, după care te laşi uşor în jos ţinând mâinile ridicate în faţă. Un lucru extrem de important: când te laşi în jos, fundul se duce cât mai înapoi, iar spatele rămâne drept! Nu te lăsa cu trunchiul în faţă!
6. Coboară atât cât îţi permite flexibilitatea, fără să te îngrijorezi dacă nu ajungi prea jos, deoarece în timp vei reuşi. Este recomandat să cobori sub punctul în care coapsele sunt paralele cu solul şi formează un unghi de 90 de grade. Însă pentru început este suficient dacă reuşeşti să cobori astfel încât picioarele să formeze un unghi de 90 de grade.
7. Ridică-te energic înapoi în poziţia de start, menţinând fundul şi abdomenul încordate ca să-ţi fie mai uşor. Trebuie să te ridici lăsând toată greutatea pe călcâie, acolo fiind punctul de sprijin.
8. Expiră puternic când te ridici în poziţia de start.
 
Repetă exerciţiul de 10-15 ori, efectuând 2-3 seturi. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod