5 exerciţii ca să ai un fund ca al Pippei

La o lună de la nunta regală dintre Prinţul William şi Kate Middleton, subiectul principal pare să rămână acelaşi: fundul domnişoarei de onoare.

Pippa Middleton, sora lui Kate, a reuşit să o eclipseze pe viitoarea prinţesă printr-o rochie foarte simplă, dar uşor mulată, care i-a pus fundul în evidenţă. Şi de aici a pornit isteria. Posteriorul Pippei a stârnit vâlvă, fiind considerat extrem de sexy.

Special pentru fundul ei a fost creată o pagină pe Facebook, care se numeşte "Societatea de Înaltă Apreciere a Fundului Pippei Middleton", care are  în prezent 225.818 de membri!

Dacă vrei să ai un posterior la fel de sexy ca al Pippei, trebuie să ştii că exerciţiile sunt singura soluţie. Iată cinci astfel de exerciţii:
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Smecheru' pe 23 Mai 2012, 01:28
    PIppa

    Cata HUDA . Cine vrea sa arate asa ?!

    0
    0

  • lili pe 31 Mai 2011, 14:55
    mdaaa

    pai la gresimea britanicilor au gasit si eu una mai slabutza si au facut-o miss univers! si cum se zice la ei..."da dar macar e slaba"

    3
    2

  • Alinusha pe 30 Mai 2011, 17:44
    Fund sexy?

    Mie nu mi se pare ca Pippa, are fund sexy. Este slabuta intr.adevar, dar are posteriorul micut si plat. Poate este asa mediatizat acest fundulet, numai pentru ca ea este cumnata printului William si atat............................Un fund este sexy cand arata bombat, tonic si fara celulita..La Pippa, cred ca este doar fara celulita, dar atat

    8
    1

  • vip_lidia pe 30 Mai 2011, 16:38
    .......

    Ne zapaciti cu pippa,mereu articole despre ea,lumea se cam plictiseste sincer sa spun,macar bagati articol si cu fundul lui Brad Pitt,de ce doar al pipei?=))

    13
    1

  • nadya_dark pe 30 Mai 2011, 11:49
    pfff iarasi fata asta !!!

    eu nu vreau sa am un fund ca al Pipei (ce nume) ! sunt multumita de al meu ,asa cum e...

    10
    2

  • madalina pe 30 Mai 2011, 08:59
    hm

    Nu sunt de acord cu tine boierule , sincer eu m-am uitat numai la Pippa cand a fost nunta regala si am ramas impresionata de cat de subtirica este .Probabil se fac atatea legaturi pentru ca Pippa are un mare grup pe facebook care ii admira posterioarul ;)

    2
    3

  • boieru' pe 30 Mai 2011, 08:16
    ....

    atata va legati de fundul Pippei de la nunta regala, dar nu inteleg ce-ati vazut frumos la ea......parca fundu' lu' Elton John a fost mai aratos.....sunt urate amanoua surori.....dar acum sunt "VIPE"..

    3
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod