4 exerciţii simple şi uşoare care îţi tonifică tot corpul

Câteva exerciţii fizice efectuate zi de zi te pot ajuta să ai corpul la care visezi. Este suficient să alegi mişcări simple, dar care solicită cât mai multe grupe musculare, astfel încât să tonifiezi fiecare zonă cu probleme.
Iată patru exerciţii simple, pe care să le încerci zi de zi:

Exerciţiul 1 pentru tonifierea corpului

Ţinând în fiecare mână câte o ganteră de un kilogram fiecare, stai cu picioarele uşor depărtate. Ridică greutăţile până la nivelul umerilor, palmele orientate una în faţa celeilalte. Ridică apoi braţele deasupra capului şi ai grijă să fie perfect drepte. Coboară încet greutăţile spre spate şi fă o pauză de o secundă, apoi repetă toate aceste mişcări în sens invers, pentru a reveni la poziţia de start.






Exerciţiul 2 pentru tonifierea corpului

Acest exerciţiu îţi tonifiază muşchii trunchiului, braţelor, picioarelor şi feselor. Stai sprijinită în mâini, cu picioarele drepte, în poziţia de flotări. Îndoaie apoi fiecare picior, ajungând cu genunchiul cât mai aproape de cot. Repetă alternativ cu fiecare picior, timp de cel puţin un minut.





Exerciţiul 3 pentru tonifierea corpului

Stai dreaptă, cu picioarele uşor depărtate. Fă un pas înapoi cu piciorul stâng şi apleacă-ţi trunchiul înainte. Rapid, ridică genunchiul stâng în dreptul pieptului, apoi întinde-l iar, pentru a atinge podeaua. Repetă timp de un minut pentru fiecare picior.




Exerciţiul 4 pentru tonifierea corpului

Acest exerciţiu este unul pe cât de simplu, pe atât de eficient pentru tonifierea întregului corp. Stai întinsă pe podea cu picioarele drepte şi mâinile deasupra capului, în care să ţii o singură ganteră de capete. Ridică simultan braţele, trunchiul şi picioarele astfel încât să formezi un V în aer.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sandi pe 13 Ian 2014, 11:32
    exercitii

    Asa este,mai ales ultimul pe care eu il numesc "briceag" sau ?bricege".Facut pe jos sau in pat pe o saltea tare,zilnic cate 20,in special dimineata la trezire, modeleaza superb abdomenul.Insa in timp.Pe restul le voi incerca curand.

    0
    1

  • Botezatu pe 12 Ian 2014, 11:07
    exercitii de tonifiere

    Este excelenta exemplificarea.da-ti cat mai multe excercitii de acest gen.

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod