Trucuri din dieta lui Taylor Swift. Cum își menține silueta

Te-ai putea gândi că și Taylor Swift urmează diete moderne și obiceiurile alimentare des întâlnite în lumea celebrităților. Dar nu este adevărat.
Cântăreața în vârstă de 28 de ani care umple constant stadioane în întreaga lumea are o abordare echilibrată a alimentației sale. Dieta sa este una foarte variată, îi face plăcere să mănânce, dar este atentă și la curbele de foame și sațietate ale organismului său. Iată câteva trucuri din dieta lui Taylor Swift!

Lucruri interesante care sunt incluse în dieta lui Taylor Swift


1. Are o dietă echilibrată


Swift alege salatele, senvișurile sănătoase și iaurtul în timpul săptămânii. În weekend se răsfață cu unele dintre alimentele sale preferate, care includ deserturi și brânzeturi.

2. Își începe ziua cu un pahar de suc de portocale


Swift bea un pahar de suc de portocale în fiecare dimineață, la micul dejun. Dar ai grijă dacă vrei să adopți acest obicei în dieta ta.
Sucul conține mult zahăr, raportul dintre zahăr și nutrienți fiind unul ridicat, ceea înseamnă că există multe calorii pentru destul de puține substanțe nutritive. Poți alege să mănânci o portocală întreagă, astfel încât să nu ratezi fibrele, care se pierd în timpul procesului de transformare în suc.

3. Hummusul este una dintre gustările sale preferate


Un alt aliment fără care nu poate trăi Swift? Hummusul. Aceasta a declarat că acest aliment care conține fibre și proteine este mereu prezent în frigiderul său. Este o alegere excelentă. Este bogat în proteine și conține și vitamine și minerale, precum mangan, folați, magneziu și fier. Dar nu ar trebui să exagerezi. Hummusul conține calorii, precum și alimentele cu care mănânci hummusul.
Dacă nu ești atentă, pofta pentru hummus poate aduce multe calorii în plus dietei tale. Pentru a evita acest lucru, alege morcovi, felii de ardei gras sau țelină în loc de biscuți, pâine și chipsuri.

4. Are o slăbiciune pentru dulciuri


Și multe dintre dulciurile pe care le mănâncă sunt făcute în casă. Își prepară pâine de dovleac, prăjituri cu ghimbir și melasă și ciocolată caldă. Swift a declarat că are mereu în casă aluat de prăjituri și batoane de scorțișoară, doar în cazul în care nu există produse proaspete coapte la îndemână atunci când apare pofta de dulciuri.

5. A început să mănânce semințe de chia pentru a slăbi


Swift a folosit semințele de chia pentru a slăbi. Acestea au reputația de a fi unul dintre cele mai sănătoase alimente de pe planetă.
Conțin o varietate mare de nutrienți, fără a conține și multe calorii. Au un conținut bogat de fibre, proteine, grăsimi sănătoase, calciu, mangan, magneziu și fosfor și conțin numai 107 calorii la porția de 2 linguri. Poți să le presari de asemenea peste iaurt, fulgi de ovăz, înghețată și chiar peste orez și legume.

6. Îi place să gătească la grătar


Îi place să prepare burgeri, pui la grătar cu diferite sosuri marinate, fasole verde, morcovi și broccoli. Iar pasiunea lui Swift pentru ierburi și mirodenii reprezintă o modalitate redusă caloric de a da gust mâncării.

7. Este un fan al cafelei


Unul dintre accesoriile preferate ale lui Swift? O cană cu cafea. Swift a declarat că băutura aceasta este o parte importantă a vieții sale.
Cafeaua oferă un plus de energie, însă face mai mult decât atât. Băutura aceasta aromată se pare că poate reduce riscul de diabet și al bolii Alzheimer. Însă cafeaua cu arome și îndulcită tinde să aibă nenumărate calorii și zahăr. 

8. Bea apă în mod regulat


Pe lângă faptul că Swift bea apă în mod regulat în timpul zilei, bea și multă. Aceasta a declarat că bea în jur de 10 sticle de apă pe zi. 
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod