Starurile si secretele siluetei lor

Daca ti-a imaginat ca vedetele au siluete de invidiat pur si simplu, te inseli. Silueta lor este rezultatul regimurilor speciale stabilite de nutritionisti, a tratamentelor de intretinere
Daca ti-a imaginat ca vedetele au siluete de invidiat pur si simplu, te inseli. Silueta lor este rezultatul regimurilor speciale stabilite de nutritionisti, a tratamentelor de intretinere, a masajului si a cate si mai cate alte formule magice. Unele vedete adopta ceea ce se numeste regimul proteic, altele au renuntat la carne, altele... consuma doar lichide!

Conform simpaticului medic nutritionist France Aubry, un regim de slabire este cu adevarat eficient, daca este personalizat. Despre asta poti gasi mai multe detalii aici.

Dieta hipocalorica a lui Scarlett Johansson


Greu de crezut, dar frumoasa actrita este extrem de atenta cu silueta ei. Exista zvonuri care spun ca este dependenta de diete. Cea mai folosita este cea hipocalorica, bazata doar pe carne alba, legume fierte in abur si mult sport.
Medicul France Aubry spune ca o dieta hipocalorica este binevenita, desi este destul de dificil de respectat. "Trebuie suprimate toate alimentele fainoase, zaharul, fructele. Organismul este privat de nutrienti de care are absoluta nevoie. Dieta este eficienta, dar este sanatoasa doar daca este aplicata o perioada scurta de timp", spune France Aubry. Dieta hipocalorica are si o replica care inseamna combinatia dintre fructe, legume si cereale, care este baza unei alimentatii sanatoase, care nu produce carente. "Nu uitati ca organismul are nevoie de un minimum de acizi grasi, de care depinde stralucirea fetei, a parului si sanatatea unghiilor", explica France Aubry.

Rihanna si regimul Atkins


Frumoasa si tanara cantareata este foarte atenta la silueta ei. Recunoaste ca este adepta regimului Atkins. Dieta Atkins este tot atat de celebra, pe cat este de controversata. Principiul: zero zahar, dar nicio restrictie la grasimi, ceea ce duce la cresterea colesterolului. Opinia specialistului este foarte severa: "Dieta Atkins este o imbecilitate. Regimul este complet dezechilibrat si foarte daunator. Eliminarea totala a hidratilor de carbon din alimentatie, plus interdictia totala la fructe este o mare greseala. Organismul nu poate functiona normal in absenta fructelor si a legumelor, pentru ca efortul metabolismului este mult prea mare, si poate determina afectiuni ireversibile", afirma France Aubry, care se declara complet impotriva acestei diete.

Kirsten Dunst si regimul acido-bazic


Avand o silueta dificil de pastrat, Kirsten are neaparat nevoie de o dieta. Este una dintre acele femei pentru care sportul nu este suficient. Solutia ei, dieta acido-bazica, un concept care face furori printre staruri. Dieta nu implica studii de chimie, principiul fiind acela al reechilibrarii alimentatiei, prin reducerea produselor acide (mancare preparata, carne rosie, ciocolata), si cresterea cantitatii de alimente bazice (fructe, legume crude si verdeturi), care protejeaza si intretin o silueta placuta.
Specialisul nutritionist France Aubry, sustine ca dieta este una din putinele cu adevarat sanatoase, pentru cu nu produce niciun fel de carente in organism. "Multe vedete urmeaza aceasta dieta, care le permite sa aiba o alimentatie foarte sanatoasa, asa ca este un exemplu de urmat", spune France Aubry.

Gisele Bundchen si detoxifierea marca Marta Vineyart


Secretul lui Gisele Bund pentru a fi in top este regimul lui Marta Vineyart, iar vedeta a devenit o adevarata adepta a acestui stil alimentar. Regimul este halicinat si promite 10 kilograme mai putin in 21 de zile. Principiul fundamental, supa de legume, ceaiurile... si atat!
Nutritionistii, in general, sustin ca o cura de detoxifiere este mereu binevenita, dar aceasta dieta este prea lunga si prea severa.

 

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Glam Vintage pe 10 Iul 2011, 14:56
    Oana

    Buna! Faptul ca mananci odata pe zi, chiar nu te ajuta. Eu dupa sarcini am tinut Dieta Rina apoi dieta Dukan. Ambele m-au ajutat foarte mult!

    1
    0

  • Mariana pe 22 Feb 2011, 20:06
    Eu stiam ceva:D

    Eu stiam ca sexul slabeste?...este adevarat nu?

    5
    0

  • oana pe 26 Aug 2010, 14:00
    vreau sa slabesc

    in urma unei nasteri am ramas cu burtica si vreo10kg .as vrea sa stiu cum pot da burtica jos ,desi nu maninc piine si maninc o data in zi.multumesc

    2
    0

  • ancutza3003 pe 30 Iun 2010, 15:35
    fi linistitata

    Fi linistita 10 kg se dau usor ai sa vezi deoare tot ce iti trebuie este vointa vrei sa fi si mai frumoasa decat esti acum sa nu te mai simti stanjenita de kg in plus atunci fa asta dimineata mananca un iaurt ( dinala in pahar ca activa este recomandat simplu),un mar,si manaca un pachetel dinala de biscuitibelvita star deoarece un pachetel contine 4 bisc. care impreuna fac 224 de calorii si impreuna cu un mar care are cam 50 calori si iaurtul natural simplu care este semidegresat desi poti opta si la cel degresat total deoarece vei observa ca este la fel de bun deci impreuna (iaurt+mar+biscuiti)=361 calori si nu uita dimineata bea 3 pahare de apa cand te trezesti! Acum ,a si gustarea o banana un mar asa la pranz poti manca doua felii sau chiar trei de pui prajit da fara nigi un ulei pui la gratar si legume fierte (foarte bun)o farfurie medie dinaia nu mare intinsa si ca sa te bucuri de fiecare imbucatura mananca incet si ia monstre mici din mancare adica bucaturi mici da multe astfel la sfarsit cand ai terminat te vei simti mai satula .Si ceva dulce eu iti recomand dupa o ora sa manaci cirese sau lubenita cata vrei tu aia te ajuta la slabit si te si curata sau daca iti place ciocolala doua bucatele de ciocolata nu conteaza daca e neagra sau nu . La cina eu as zice ca ar trebui luata la ora 17:30 si sa fie ceva usor or un pahar de lapte cald sau eu optez pt cek rece dar sa fie semidegresat sau o supica de pui sau de legume si mult multa apa tot asa ar fi necesar cam 4 litri de apa sa bei pe zi cel mult si sport abdomene fa cate poti 200-300 pe zi sau daca nu mergi prin parc plimbate in zilele mai putin tensionate si nu uita fara paine.TOT CE CONTEAZA ESTI TU SI SANATATEA TA ASA CA DACA TE INFOMETEZI NU VEI REZOLVA NIMIC SI CAND MANACI DACA MANANCI CATE PUTIN DIN FIECARE TOTUL VA FI PERFECT.

    4
    0

  • oana pe 17 Feb 2010, 21:20
    Este cam greu ..

    In ultimile luni ,in urma unei operatii , a trebuit sa fiu mai sedentara . Acum ma lupt cu peste 10 kg in plus si celulita depusa. Sunt distrusa,stiu am mult de luptat ...dar nu am rezultate prea vizibile. Astept sfaturile celora care au trecut prin asa ceva. Va multumesc!!

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod