Starurile si secretele siluetei lor

"O cura de detoxifiere normala trebuie sa dureze doua, maxim patru zile, in niciun caz 21!. Dieta nu este foarte dezechilibrata nutritional, pentru ca exista aport de oligoelemente din supe, aport de zahar, din fructe", spune France Aubry, care sustine ca primul mare efect negativ al dietei este senzatia de oboseala accentuata. "In perioada dietei sunt contraindicate exercitiile fizice. Aportul de lichide, impus de dieta este foarte mare, asa ca incearca sa-l limitezi la 2-2,5 litri pe zi, pentru ca iti vei suprasolicita rinichii. Eu recomand dieta, dar o singura zi pe saptamana, cu supa de legume, ceai indulcit cu miere si compot de fructe, fara zahar. Un efect de toata lauda este o piele stralucitoare", spune France Aubry.

Kate Hudson si regimul hiperproteic


Kate Hudson a reusit performata de a slabi 27 de kilograme, in patru luni, si asta imediat dupa ce a nascut. Reusita ei a fost cu atat mai demna de lauda, cu cat Kate este o gurmanda. Despre ea se spune ca a fost "programata sa manance tot ceea ce ingrasa". Reusita ei a avut la baza regimul proteic si un antrenament fizic zilnic si sustinut. Cireasa de pe tort este ca a reusit sa aiba un corp tonifiat si cel mai plat abdoment, spre invidia colegelor ei!
Opinia nutritionistului este ca regimul hiperproteic este foarte bun, daca este bine aplicat. "Este un regim foarte riguros - daca mananci o rosie, pe care dieta o exclude, dieta este un esec. Regimul anuleaza senzatia de foame, nu scade masa musculara si nu genereaza senzatia de oboseala. Este insa o dieta contraindicata pe o perioada mare de timp si imposibil de respectat de catre cei care au probleme renale sau cardiace", afirma France Aubry.

Megan Fox, dieta cu otet


Actrita refuza sa faca sport, refuza sa aplice restrictii alimentare. Si totusi este imaginea Armani pentru lenjerie. Cum? Secretul ei un cocktail de apa cu otet de mere, baut in fiecare dimineata. Daca este sa te uiti cum arata Megan Fox, la tenul ei stralucitor si la silueta, dieta pare eficienta!

Specialisul este de o alta parere: "Este o adevarat dieta made in Hollywood. Multe staruri o aplica!", spune France Aubry. Efectele acestui tratament sunt dictate de metabolism, asftel ca pentru unii poate da rezultate, pentru alti nu. Otetul de mere nu are un efect de slabire dovedit. In plus otetul poate face rau mucoasei gastrice, daca este conumat pe o perioada mare de timp. "Dieta pleaca din nu mai putin celebra dieta cu lamaie, iar pentru cei care o aplica si vor o variatie, pot inlocui oterul de mere cu suc proaspat de lamaie. Nu stiu daca slabeste sau nu, dar sigur este o buna metoda de detoxifiere", explica France Aubry.

Natalie Portman, regim vegetarian


Frumoasa actrita nu aplica nicio dieta drastica. Este doar vegetariana convinsa. "Refuz sa accept ca se ucide pentru ca eu sa pot manca", este deviza lui Portman. Mai mult, ea a declarat ca a decis sa devina vegetarian, in replica la scandalurile alimentare din America.

Nutritionstul France Aubry sustine ca dieta vegetariana nu este un regim dezechilibrat. "Carnea nu este obligatorie, daca ai o alimentatie varianta, chiar daca este compusa doar din vegetale. Dieta vegetariana ar fi perfecta, daca ar fi ovo-lacto-vegetariana, pentru a asigura aportul de grasimi si calciu", spune France Aubry. Riscul, in cazul in care renunti la carne este carenta accentuata de fier (anemia), asa ca un aport de fier, prin suplimente nutritive este obligatoriu. "Dieta vegetariana este foarte buna, nu este deloc limitata, cum se crede, daca ai putina imaginatie, in bucatarie", mai spune France Aubry.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Glam Vintage pe 10 Iul 2011, 14:56
    Oana

    Buna! Faptul ca mananci odata pe zi, chiar nu te ajuta. Eu dupa sarcini am tinut Dieta Rina apoi dieta Dukan. Ambele m-au ajutat foarte mult!

    1
    0

  • Mariana pe 22 Feb 2011, 20:06
    Eu stiam ceva:D

    Eu stiam ca sexul slabeste?...este adevarat nu?

    5
    0

  • oana pe 26 Aug 2010, 14:00
    vreau sa slabesc

    in urma unei nasteri am ramas cu burtica si vreo10kg .as vrea sa stiu cum pot da burtica jos ,desi nu maninc piine si maninc o data in zi.multumesc

    2
    0

  • ancutza3003 pe 30 Iun 2010, 15:35
    fi linistitata

    Fi linistita 10 kg se dau usor ai sa vezi deoare tot ce iti trebuie este vointa vrei sa fi si mai frumoasa decat esti acum sa nu te mai simti stanjenita de kg in plus atunci fa asta dimineata mananca un iaurt ( dinala in pahar ca activa este recomandat simplu),un mar,si manaca un pachetel dinala de biscuitibelvita star deoarece un pachetel contine 4 bisc. care impreuna fac 224 de calorii si impreuna cu un mar care are cam 50 calori si iaurtul natural simplu care este semidegresat desi poti opta si la cel degresat total deoarece vei observa ca este la fel de bun deci impreuna (iaurt+mar+biscuiti)=361 calori si nu uita dimineata bea 3 pahare de apa cand te trezesti! Acum ,a si gustarea o banana un mar asa la pranz poti manca doua felii sau chiar trei de pui prajit da fara nigi un ulei pui la gratar si legume fierte (foarte bun)o farfurie medie dinaia nu mare intinsa si ca sa te bucuri de fiecare imbucatura mananca incet si ia monstre mici din mancare adica bucaturi mici da multe astfel la sfarsit cand ai terminat te vei simti mai satula .Si ceva dulce eu iti recomand dupa o ora sa manaci cirese sau lubenita cata vrei tu aia te ajuta la slabit si te si curata sau daca iti place ciocolala doua bucatele de ciocolata nu conteaza daca e neagra sau nu . La cina eu as zice ca ar trebui luata la ora 17:30 si sa fie ceva usor or un pahar de lapte cald sau eu optez pt cek rece dar sa fie semidegresat sau o supica de pui sau de legume si mult multa apa tot asa ar fi necesar cam 4 litri de apa sa bei pe zi cel mult si sport abdomene fa cate poti 200-300 pe zi sau daca nu mergi prin parc plimbate in zilele mai putin tensionate si nu uita fara paine.TOT CE CONTEAZA ESTI TU SI SANATATEA TA ASA CA DACA TE INFOMETEZI NU VEI REZOLVA NIMIC SI CAND MANACI DACA MANANCI CATE PUTIN DIN FIECARE TOTUL VA FI PERFECT.

    4
    0

  • oana pe 17 Feb 2010, 21:20
    Este cam greu ..

    In ultimile luni ,in urma unei operatii , a trebuit sa fiu mai sedentara . Acum ma lupt cu peste 10 kg in plus si celulita depusa. Sunt distrusa,stiu am mult de luptat ...dar nu am rezultate prea vizibile. Astept sfaturile celora care au trecut prin asa ceva. Va multumesc!!

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod