Remodeleaza-ti corpul cu exercitiile Pilates!

Exercitiile Pilates te ajuta sa iti definesti formele si sa arati exact asa cum iti doresti. Important este sa vrei!
Exercitiile Pilates te ajuta sa iti definesti formele si sa arati exact asa cum iti doresti. Important este sa vrei!

Nu e nevoie sa apelezi la bisturiu pentru remodelare corporala. Poti face asta cu ajutorul exercitiilor Pilates, adresate fiecarei grupa de muschi in parte. Un posterior mai "bombat", abdomen plat si fara aripioare. Daca acesta este scopul tau, ca al multor femei, de altfel, apeleaza la un program de exercitii care se adreseaza grupelor musculare din zonele care te intereseaza.

"Metoda Pilates iti antreneaza corpul intr-un mod armonios si inteligent. Toate exercitiile sunt gandite in asa fel incat sa solicite in acelasi timp anumite zone alese pentru a fi lucrate, dar si intregul corp. Miscarile sunt lente, iar seriile de miscari sunt scurte. O sedinta include mai multe miscari diferite", declara Cori Gramescu, instructor Pilates.

Iata cateva exercitii prezentate de associatedcontent.com si quamut.com:

Exercitii pentru fese


Exercitiul 1

Stai dreapta si tine o greutate (in jur de 2 kg) in maini, intre picioare.
Stai cu picioarele usor departate, la o distanta putin mai mare decat cea dintre umeri.
Indoaie genunchii atat cat poti de mult, fara a-ti lasa posteriorul in spate.
In timp ce iti indoi genunchii, pastreaza-ti trunchiul drept, in loc sa il indrepti in fata.
Revin-o la pozitia initiala, apoi repeta miscarea de 10 ori.
Daca esti incepatoare, realizeaza exercitiul fara greutate.

Exercitiul 2

Stai cu palmele si genunchii pe podea, cu palmele in dreptul umerilor si genunchii in dreptul coapselor.
Pastrand piciorul indoit si genunchiul la 90 de grade, ridica piciorul in aer, pana ce coapsa este paralela cu podeaua.
Pastreaza piciorul indoit si indreapta-l spre podea, pana aproape de a o atinge.
Repata miscarea de cateva ori pentru fiecare picior.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreea pe 8 Ian 2012, 14:35
    slabire

    super abea astept sa incerc

    1
    0

  • raisa pe 28 Sep 2010, 19:59
    picioare subtiri

    am picioarele nusculoase,poate si din cauza ca am facut atletism 3 luni de zile.....dar sunt foarte nemultumita de picioarele mele....nu sunt ft groase,dar nu pot sa imi pun o pereche de pantofi cu toc ca arata oribil...mi se ridica muschiul piciorului........ce sa fac? astept sugestiile voastre

    2
    0

  • anna_ana12 pe 23 Mar 2010, 20:46
    pilates......sau.........tae bo

    fetelor , exercitiile de pilates sunt foarte lente , dar puteti incerca tae bo ... gasiti video pe feminis !!! eu le-am facut mi-am remodelat bratele CONSIDERABIL in 1 luna si 1 saptamana ..... incercati !

    2
    1

  • flory pe 20 Feb 2010, 02:10
    exercitii pilates

    o sa le incep de maine si sincer abia astept par superbe

    2
    0

  • nina preda pe 22 Dec 2009, 09:50
    exercitii Pilates

    Este o idee excelenta a prezenta serii de exercitii Pilates si pentru incepatori insotite de explicatiii detaliate ca cele prezentate. Daca este posibill as dori sa primesc si eu pe e-mail tipuri de exercitii de acest fel. Cu multumiri si cele mai calde urari de an nou ! Cu stima nina preda

    2
    0

  • tonic pe 28 Aug 2009, 23:57
    Mersul pe jos....

    Conteaza si daca mergi de acasa pana la serviciu( daca nu e foarte deaprte)pe jos.Miscarea in aer liber e importanta.In ce priveste alimentatia sunt unele combinatii de alimente care trebuiesc evitate : Branza cu rosii = bomba calorica, la o masa nu mancati decat un tip de proteine ( numai carne sau numai oua ) alaturi de o salata .Oricum nu trebuie sa te infometezi. Slabire usoara!

    2
    0

  • snapshot pe 10 Aug 2009, 15:21
    Inca ceva

    Am uitat sa spun. Daca va permiteti sa mergeti la cateva sedinte de sauna sau masaj, puteti incerca. Daca nu, ramaneti la exercitii. In maxim o luna se va vedea diferenta. Trebuie doar vointa. Bafta!

    1
    1

  • snapshot pe 10 Aug 2009, 15:14
    E simplu.

    Pentru bebelusha_delia. Niciun fel de pastile nu o sa te ajute sa slabesti. Uita de ele. Mai bine ai incepe sa faci exercitii fizice si sa ai grija la alimentatie. Alearga 10 minute pe zi, fa exercitii. La ora actuala gasesti foarte multe tutoriale(http://www.youtube.com/watch?v=BObKV-6XLmU). Nu cred ca o sa-ti ia mai mult de o ora pe zi. Nici nu trebuie sa tii diete, sa te infometezi. Incearca sa te feresti de prajeli, de mancarurile grele ca si carnea de porc. Poti incerca pui sau peste. Fructele si legumele sunt esentiale. Nu uita nici de somn, si nici de cei 2 litri de apa. Mult succes!

    2
    0

  • bebelusha_delia pe 25 Iun 2009, 23:37
    slabire

    fetelor nu folositi pastilele superslim deci sunt foarte rele ...aveti o idee cum as putea slabi cat mai repede va rog?:-S

    1
    1

  • magda pe 25 Iun 2009, 10:38
    slabire

    si eu am incercat superslim. dezamagire totala. am pus dublu fata de cat am dat jos. Acum am inceput cu dieta si exercitii. Nu luati superslim.

    1
    1

  • mary pe 15 Iun 2009, 09:32
    slabire

    N-as vrea sa descurajez pe nimeni dar medicamentele sunt o prostie,mie mi-e frica de ele.Am avut o coafeza care lua asa ceva si a murit ,la o simpla operatie de picior nu i-a rezistat corpul din cauza acestor medicamente,ii atacase si ficatul si rinichi,deci fiti atente ve rog......e parerea mea.

    2
    0

  • Monica pe 28 Mai 2009, 21:57
    slabire

    Fetelor dak vreti sa slabiti k exercitiile de aici de sus sunt f bune...eu le exersez..si sa stiti ca au rezultate.....eu fac intr-adevar mai mule tipuri de exercitii tip aerobic o ora.....si pot sa va spun k intr-un an jumatate...am slabit 17 kg....nu va incredeti in medicamente....sunt doar niste kg in plus...just believe me!if u want ...of ourse!

    1
    1

  • adyna pe 27 Mai 2009, 23:10
    superslim

    E adevarat slabesti fara diete fara efort si numai cu o capsula pe zi ,dar... daca ai terminat cu capsula care o iei una pe zi si nu controlezi dieta tot ce sa dat jos se depune din nou va spun sincer am incercato si asa este am slabit bine de tot dar daupa...... daca nu imi faceam un regim sa pot sa ma mentin si fara ambitie puneam totul imultit cu 2 cine vrea sa arate bine pentru scurt timp e fffff buna dar daca e pentru mai mult timp regim alimentar bine pus la punct ca se vor depune din nou kl

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod