Solistului Depeche Mode i s-a descoperit o tumoare canceroasa

28 Mai 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Solistului Depeche Mode i s-a descoperit o tumoare canceroasa

In urma analizelor medicale, solistului Dave Gahan i s-a descoperit o tumoare de malignitate redusa la nivelul vezicii urinare, care intre timp a fost extirpata chirurgical. La indicatiile medicului, Dave va lua o pauza pana pe 8 iunie, pentru a se recupera complet dupa interventie, urmand ca show-ul programat pentru Leipzig pe 8 iunie sa fie primul concert pe care trupa il va sustine dupa aceasta pauza. Spectacolele din perioada 30 mai - 7 iunie nu vor mai avea loc la datele la care au fost programate.


Trupa Depeche Mode a anuntat oficial reluarea turneului "Tour of the Universe", incepand cu show-ul din Leipzig. Pe 12 mai, solistul Dave Gahan a suferit un atac sever de gastroenterita, ce a condus la spitalizarea sa si amanarea concertului din Atena, urmata de alte opt spectacole, printre care si cel din Bucuresti. Organizatorul roman se afla in continuare in negocieri cu reprezentantii trupei in vederea reprogramarii concertului de la Bucuresti la o data ulterioara.

Celor care si-au cumparat bilete pentru show-ul din 16 mai li se recomanda sa le pastreze, acestea urmand sa fie valabile si pentru noua data a concertului.
Persoanele care nu mai doresc sa participe la eveniment la noua data, isi pot recupera banii sau pot schimba biletele Depeche Mode cu bilete la B'Estfest.

Sursa foto: shout.ru

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod