Regim in doi: ghid de supravietuire

Acum ca s-a hotarat...


Barbatii au ambitia sa nu faca lucrurile pe jumatate, de aceea a renuntat la sosul de vinegrette pentru morcovul dat pe razatoare. Asta insa nu il determina sa nu sufere cand colegii de birou savureaza fripturi sau cand vecinul merge la gratar.

Incurajeaza-l cat poti de mult. Lauda-l pentru curajul si vointa sa de fier si incearca sa ii fii mereu alaturi. Stabiliti sa aveti amandoi acelasi meniu, nu ii spune ca tu ai voie sa mananci ciocolata si nu iti face cartofi prajiti doar pentru tine. Il faci sa sufere.

Spune-i ca deja se vad rezultatele si esti foarte mandra de efortul pe care il face. Nu te abtine sa ii faci complimente, barbatilor nu li se pare niciodata ca sunt suficiente.

Nu uita ca sunteti amandoi la dieta. Pregatiti impreuna cina, cumparati produse dietetice si tineti-va departe de tentatii. Vorbeste cu el si spune-i ca amandoi aveti nevoie de sustinere.

Alege-ti mai bine un regim hipocaloric in care mancati mai putin si fara grasimi, decat unul disociat care complica prepararea mesei si accentueaza frustrarile.

Nu ii impune celuilalt un anumit regim pentru ca il va suporta greu. E mai bine sa stabiliti impreuna ce mancati, in functie de ce va place.

Doar el a slabit


Dupa trei saptamani de supe limpezi si legume inabusite, se urca pe cantar si exclama de fericire. Pentru tine acest lucru este enervant si frustrant. Reprima-ti sentimentele si bucura-te pentru succesul lui.

Se intampla ca barbatii sa slabeasca mai repede decat femeile. Asta si pentru ca femeile isi tulbura metabolismul cu regimurile repetate si corpul reactioneaza mai greu. In general barbatii sunt si firi sportive, iar cand dieta este dublata de sport rezultatele nu intarzie sa apara.

Continua sa il incurajezi si sa-l feliciti chiar daca tu esti cea care are nevoie de cineva sa ii ridice moralul. Nu te descuraja, va veni si randul tau. Verifica discret daca nu cumva se infometeaza pe ascuns.

Face-ti din cura voastra de slabire un mod de viata si inscrieti-va la un dans, mergeti la tenis sau faceti orice fel de activitate care va ajuta. Astfel nu doar ca veti slabi, ci va veti si suda relatia de cuplu. Nu tine si tu regim daca doar el este cel care trebuie sa slabeasca, tentativa ta se va sfarsi cu o ploaie de reprosuri la adresa lui.

Sarbatoriti


V-ati atins scopul: el are un abdomen superb, iar tu incapi in blugii de la 20 de ani. Acum puteti sarbatorii.

Luati cina la un restaurant select, comandati delicatese, dar nu exagerati. Nu va sudati cuplul iesind cu niste prieteni la fast-food si comandand doua portii mari de cartofi prajiti, doua Cola si o tarta cu mere. E pacat de efortul depus.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod