Planul dr. Bilic: Slăbeşte 3 kilograme într-o săptămână!

Nu putem trece cât ai bate din palme de la o alimentaţie haotică la o dietă echilibrată şi să ne fie şi uşor. Dar orice învăţ are şi dezvăţ”, aşa că trebuie să dăm posibilitatea organismului de ”a învăţa” obiceiurile corecte şi alegerile sănătoase. Iată cum faci acest lucru şi cum slăbeşti sigur!

Pierderea în greutate presupune o restricţie calorică, astfel încât echilibrul dintre aportul şi consumul de energie să fie negativ, iar organismul să fie nevoit să consume din depozitele de grăsime. În primul rând trebuie să înlocuieşti obiceiurile alimentare proaste cu altele noi, fundamentale pentru reuşita unei cure de slăbit şi care vor fi respectate ulterior toată viaţă.  


Respectă un program cu trei mese principale pe zi, care să păstreze noţiunea de dimineaţă, prânz, seară la o distanţă de 5-6 ore între ele şi cu un interval de minim 3 ore de la ultima masă până la culcare. Acordă un interval de 15-30 de minute pentru fiecare masă, elimină ronţăielile şi produsele de tip fast-food, prăjelile, sosurile cu maioneză, tocăturile. Nu pregăti în casă şi nu cumpăra produse de cofetărie sau patiserie.

Nu consuma băuturi răcoritoare cu zahăr şi nici alcool. Tratează fructele ca şi pe dulciuri, limitează-te la un fruct pe zi. Fii rezonabilă şi mănâncă fără să te preocupe conţinutul caloric sau mărimea porţiei: carne slabă de orice fel, produse lactate slabe, peşte, ouă, făinoase şi cereale, orez, legume cât mai multe, toate gătite cât mai simplu. Nu te feri de ciorbe şi supe, foloseşte sucul de roşii ca bază pentru mâncăruri, aruncă din casă toate "ispitele" alimentare.  

Cu următorul plan se pot slăbi cel puţin 3 kilograme în două săptămâni, dar totul depinde de respectarea regulilor de bază a oricărei diete. Trecerea de la şniţel la piept de pui la grătar sau de la cartofi prăjiţi la broccoli poate fi "antipatică" la început, dar trebuie să perseverezi până când îţi vei educa gustul! 

 

Luni

Dimineaţa: 1 cafea + 1 felie pâine + omletă (1 ou + 1 felie de şuncă).
Prânz: 200 grame muşchi de vită la grătar + 50 grame de paste fierte (cu 1 lingură ulei de măsline şi condimente).
Seara: 100 grame de somon afumat (4 felii) + 4 felii pepene galben + 1 salată de crudităţi fără maioneză (cu 1 lingură ulei de măsline, oţet şi condimente).

 

Marţi

Dimineaţa: 1 cafea + 1 ou fiert + 1 iaurt natural (150 g) + 1 felie pâine
Prânz: jumătate piept de pui la grătar + 4-5 linguri de fasole verde fiartă + 1 cub unt (10 g) + 1 banană mică
Seara: 200 grame ficăţei de pui la grătar + 4 linguri de orez fiert cu sare şi condimente + 1 salată de varză cu 1 lingură ulei de măsline, oţet şi sare.

 

Miercuri

Dimineaţa: 1 cafea + 1 felie de pâine + pastă de brânză light + 1 roşie.
Prânz: 200 grame muşchi de vită la grătar + 1 cartof copt + 1 salată de murături + 1 fruct de sezon.
Seara: 150 grame piept de pui afumat tăiat bucăţele şi pus pe 1 salată mare asortată (1 salată verde + 2 roşii + 1 castravete + 1 ardei gras + 2 linguri ulei de măsline, oţet, sare).

 

Joi

Dimineaţa: 1 cafea + 1 pahar de lapte cu 1,5% grăsime + 1 felie de pâine + 1 felie de şuncă slabă.
Prânz:  200 grame muşchi de porc la grătar + 4-5 linguri de varză călită (cu sos de tomate, puţin ulei şi sare) + 1 felie de pâine.
Seara: 200 grame brânză de vaci + 2 linguri de smântână cu 12% grăsime + 4 linguri de mămăligă + 1 fruct de sezon.

 

Vineri

Dimineaţa: 1 ceai + 1 felie de pâine + 1 cub unt (10 g) + 2 linguriţe de gem.
Prânz: paste cu sos tomat (70 grame paste, 1 ceapă, usturoi, condimente, 2 linguri ulei de măsline, 2 linguri de parmezan ras).
Seara: 200 grame peşte la grătar + 3-4 linguri de legume asortate  + 1 fruct de sezon.

 

Sâmbătă

Dimineaţa: 1 cană de lapte cu 1,5% grăsime + 1 ceaşcă fulgi de cereale.
Prânz: 1 ciorbă de văcuţă + 200 grame piept de pui la grătar + 1 salată verde cu 1 lingură ulei de măsline.
Seara:  200 grame muşchi de vită la grătar + 5-6 ciuperci la grătar + 1 salată de murături + 1 îngheţată de fructe (2-3 cupe fără frişcă).

 

Duminică

Dimineaţa: 1 cafea + 2 crenvurşti + 1 linguriţă de muştar + 1 felie de pâine.
Prânz: 1 ciorbă de pui cu legume + 1 conservă de ton în suc propriu pusă peste 1 salată mare asortată (vezi mai sus) + 5 măsline + 2 linguri porumb fiert.
Seara: 1 mozzarella + 1 roşie + 1 cotlet de porc la grătar + 4 linguri piure de cartofi + 1 salată murături.

 

Comentarii (27)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ionel paveliuc pe 9 Apr 2014, 21:53
    hahaha

    eu slabesc 4 km pe zi ...faceti un antrenament de 250 km pe bicicleta intr-o zi (10 ore) si au plecat kg-mele... glumesc..eu sunt sportiv de performanta fac asta de ani...voi nu incercati ... ma aflam in treaba pe aici.. caut un medic nutritionist p[rin botosani... bafta cu slabitul grasanilor :)) ps: sportul e esenta ;)

    0
    3

  • ildiko pe 15 Apr 2012, 11:33
    SLABIT

    buna fetelor. Am avut 68dekg si am vrut sa ajungla 58 kg am cumparat carnea dr Mencinicopschi am tiunut regim am slabit,am mai si pus :) DAR ma simteam tare naspa o gramada de alimente care mie imi nu puteam manca, eram tare tare trista. Am auziu de dr Bilic am luat o carte am respectat regimul am slabit,am mai si pus cand mancap prajituri multe si prajeli,iar am inceput sa am grija iaram dat jos. Vrea sa zic ca:daca ai grija slabesti,te menti. eu is mai multumita de dr Bilic doar pentru ca sunto pofticioasa si pot manca orice dar cate putin,dar macar nu sunt interzise. fiifnd o pofticioasa mi-e greu sa nu mananc :( Cu regimul lui drBilic mananc toata ziua,nu flamanzesc si mai si slabesc :) super

    1
    0

  • mmmmm pe 22 Dec 2011, 10:07
    slabit ???

    Nu pot sa cred ce am citit...normal ca sa nu mananci mult trebuie sa te incadrezi la 5 mese pe zi putin si sanatos format din cat mai multe legume "steam sau proaspete" fructe verzi inainte de pranz si cina, si ultima masa sa nu depaseasca ora 7 pm, multa miscare zilnic cel putin 30 min, sau sala de 3 sau 4 ori pe saptamana.

    2
    1

  • Ramona pe 23 Feb 2011, 16:24
    slabit

    Intradevar sint niste lucruri care se contrazic(nu mai mult de un fruct pe zi , dar in sugestia de meniu , exista o salata din patru feluri de fructe), nu stiu ce sa zic! Vreau sa spun ca m-am incapatinat sa respect , pt 2 saptamini acest regim, si am slabit , 2 kg. Chiar crede cineva ca Teo a ajuns intr-o faza atit de grava , din cauza acestui regim?

    3
    3

  • eu pe 20 Feb 2011, 20:53
    o porcarie

    cand toti nutritionistii recomanda alimente consumate cat mai natural,asta se trezeste sa bage prajeli in asa zisa "dieta".si in al doilea rand alimentele in combinatiile propuse de ea nu sunt tocmai usor de digerat.o dieta buna e dukan.am slabit 10 kg in 2 sapt si ma simt ff bine.nu e f diferit de stilul meu de viata,deci nu e cva costisitor.pe langa asta am suplimentat dieta cu multivitamine si minerale (17 llei)

    1
    2

  • m.... pe 19 Feb 2011, 23:36
    pentru mihaita

    ia nu mai fraieri lumea si nu mai minti! la Posta Romana nu iti spune absolut nimeni ca este legal sa trimiti bani in plic. este contrar legii, ba chiar te poti trezi cu o amenda frumusica. gaseste tu alte cai de primit bani.

    0
    4

  • licia pe 19 Feb 2011, 23:27
    planul Bilic

    Aceasta dieta nu mi-o pot permite .E prea costisitoare pentru mine sint convinsa ca da rezultate; totusi pentru prinz si cina nici un pic de piine?..

    1
    2

  • lucia pe 18 Feb 2011, 15:31
    ptr mihaita

    dupa asa zisa revolutie acest tip de joc piramidal a fost o mare teapa ptr marea majoritate a romanilor si vad ca lumea uita foarte repede .Daca vreti sa pierdeti banii luati-va dupa Mihaita!

    0
    1

  • Mihaita pe 16 Feb 2011, 19:00
    INTERESANT

    CUM POTI FACE BANI USOR SI REPEDE Acest text l-am primit si eu si am decis sa intru in joc: "Nu credeam ca va functiona, si totusi!!!! MERGE!!! Bani rapid si sigur pe internet. Testat! Eu am facut 3500 in 3 saptamani!!! E randul tau!!!!!! Si voi continua sa fac. Functioneaza!!!! Singurul care functioneaza cu adevarat. Nu este o gluma,crede-ma!Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 5 min. de citit iti pot schimba viata, depinde numai de tine \\\"POTI FACE BANI USOR SI REPEDE\\\". Crede-ma am incercat toate metodele posibile(si legale).Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul. Eram sceptic, totusi... In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care se spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 7 lei. Imediat m-am gandit \\\"chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie\\\". Dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1 leu nou la fiecare din cele 7 adrese mentionate in articol . Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 7-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet sau prin mail la cat mai multe adrese. Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 7 lei si 7 timbre? Cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la POSTA ROMANA si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de 7 de lei. Surpriza!...Ghiciti ce s-a petrecut!!! .. Intr-un interval de 7 zile am inceput si primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 250 de lei noi La sfarsitul celei de-a doua aveam peste 1000 lei noi. In a treia saptamana stransesem 3500 de lei noi! Si banii continua sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 7 lei si cele 7 timbre. Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana. Cum? PASUL 1:Iei 7 coli si scrii pe fiecare din ele:\\\"M-AM ADAUGAT LA LISTA TA\\\", astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forumuri, apoi impaturesti fiecare coala.Acum iei 7 bancnote de 1 leu si pui CATE UNA in FIECARE din cele 7 coli(ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure),apoi pui FIECARE coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile.Ar trebui sa ai acum 7 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forumuri!), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 1 leu.Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese:. 1)SERBAN ANDREEA str Constantin brezeanu, nr 5, bl 202,et 3, ap 13,loc. Ploiesti,jud.Prahova cod. 100384 2)Dudan Razvan str Savarsin,bl 213,sc A,et 2,ap5,loc.Arad,jud.Arad; Cod. 310288 3)STANILA ALINA, str. Eliberarii, nr. 8, bl. L1, sc. B, ap. 40, Constanta, cod 900299 4) Dascalu Delia,Botosani strada aleea curcubeului, numarul 13, scara D apartament 9, etaj 2,jud Botosani,cod 710136 5)TOMA LILIANA-MARIA, Loc Chizatau, nr 148, jud Timis, cod 307047 6)STOICA TEODORA ALEXANDRA,JUD.CALARASI,LOC. CALARASI,STR. ALELELOR, NR.2, BL.M3, SC.3, AP.59, ET.4 COD:910093 7) TENEA MIHAITA, Str. Gh. Petrascu, Nr. 56, Bl. I1, Sc. 2, Ap. 23, Loc. Tecuci, Jud. Galati, Cod. 805300 PASUL 2: Acum STERGI din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc...). Astfel numarul 7 devine liber : completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA DE-A 7-a, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza. Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri, te excluzi singur din circuit semanind neincrederea. PASUL 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cit mai multe forum-uri/newsgroup-uri(sunt o groaza) SAU alt fel de site-uri cu discutii asemanatoare. 200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului; deschizi un fisier gol cu \\\'notepad\\\'si inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 7-a; salvezi fisierul cu extensia .txt. Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri GATA! Felicitari... Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE : MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200! Calcule...Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele MINIM 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 10 raspunsuri (un exemplu FOARTE-FOARTE mic). Deci am castigat 10 lei cu numele meu pe pozitia a 7- a. Acum fiecare din cele 10 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 6-a si primesc si ei cate 10 lei.Eu primesc astfel 10*10*1 leu = 100 lei. Continuand exemplul cu un numar mic de persoane care raspund la articol,am castigat 11.250.000 de lei cu numele meu pe pozitia a 4-a, 16.250.000 cu numele meu pe pozitia a 3-a, 31.250.000 de lei pe pozitia a 2-a si ... DA! 156.250.000 DE LEI cu numele meu pe pozitia intai. UIMITOR! Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de 70.000 de lei (7 lei noi) si 7 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura : iei ultima varianta a articolului si trimiti cate 1 leu la adresele care se afla in lista, punandu-ti numele pe pozitia a 7-a Acum publici articolul din nou de MINIM 200 de ori. Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe Internet si citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU ACUM !! Asa ca iti poti permite 7 lei sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da... Unii au spus \\\"dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?\\\" Ce sanse sunt sa se intample asta cand ZILNIC se alatura 20- 50.000 de useri noi la Internet dintre care foarte multi citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce ? Jucati cinstit si corect si adresa ta va ajunge pe mii de forumuri, astfel vei primi mii de plicuri. In fiecare zi intra sute sau mii de oameni pe forum! Veti avea numai de castigat!!! Jocul se bazeaza pe o binecunoascuta lege din economie si anume legea Multiplicarii pe care cred ca poti sa o intelegi. Crezi ca marile magazine se imbogatesc pt ca tu ai cumparat o sticla de vin. Nu... Se cumpara industrial .. Deci, daca joci corect si trimiti plicuri, adresa ta va aparea pe mult mai multe site-uri si vei primi cu muult mai multi bani!. Succes! P.S. Foarte important: o sa intalnesti oameni care nu sunt de acord cu asta si care nu au curaj sa incerce sa se imbogateasca inteligent. Trebuie doar sa-i ignori asa cum fac eu, joaca si o sa vezi cum plicurile incep sa soseasca. Daca ai incredere si perseverezi o sa-mi multumesti .Cat pentru cei care nu joaca... Va raciti gura DEGEABA, EU PRIMESC ZECI DE PLICURI CU BANI SI O SA CONTINUI SA JOC... BAFTA!TOT CE TREBUIE SA FACETI ESTE CE AM SCRIS MAI SUS APOI POTI STA LINISTIT/A ACASA SI BANII VIN!!!

    0
    5

  • mara pe 16 Feb 2011, 16:44
    diferente

    Am citit comentariile la acest articol si se pare ca, desi oamenii stiu sa citeasca, nu stiu intelesul cuvintelor. Se pare ca cele mai multe dintre voi ati inteles ca Mihaela va propune o cura de slabire. Gresit!! Este un mod de a te hrani sanatos, o dieta de bun simt si fara a te priva de mancare gustoasa si satioasa. Inainte sa dati cu pietre, informati-va! N-am fost in viata mea la nutritionist si nu sunt grasa, dar sunt un om care se informeaza si care doreste sa fie sanatos si sa se hraneasca sanatos. Si eu aveam obiceiuri proaste si mancam tot felul de tampenii si prostii, sau nu mancam din lipsa de timp, sau pe fuga pe la birou, dar am respectat cateva principii de baza pe care Mihaela le propune in cartea "Traiesc, deci ma abtin" si mi-am dat seama ca ficatul sau stomacul meu sunt mai fericite daca mananc un gratar cu ceva legume si salata, decat daca ma indop cu cartofi prajiti si hamburgeri.

    1
    5

  • sultana pe 16 Feb 2011, 16:31
    reteta de slabit

    nu inteleg cum poate sa fie aceasta o reteta de slabit foarte toxica cum sint ,,,crenvusti care sint cei mai toxici si in primul rand nu este sanatos sa mananci afumat ,,,,,,,,,,si nu cred ca intr-o cura de slabire are ce cauta mezeluri sint cele mai nesanatoase am citi multe verificati produsul si apoi sa il folosim asa ca fiecare face cum doreste dar nu-i mai inteleg pe medici cu retetele de slabit

    1
    3

  • mariana pe 16 Feb 2011, 15:40
    intrebare

    cu acest regim de la dr bilic a ajuns si TEO in in spital ATENTIE la aceste regime alimentare

    1
    2

  • Adinutza pe 16 Feb 2011, 09:22
    slabeste in 3 zile...daca ai cu ce!

    HELLO!!!, D-na dr. ma face sa ma intreb daca stie in ce tara locuim?! Sa dea un regim pe care sa-l putem tine, ceea ce recomanda dumneaiei acolo nu prea e la indemana multora... Cred intr-adevar ca daca nu consumati sosuri, dulciuri si paine multa-eventual doar la micul dejun doua felii, si la pranz doua-, nu mancati dupa ora 18 si faceti sport-plimbare in ritm mai rapid- de macar trei ori/ saptamana, veti vedea rezultate in doua luni. Credeti-ma, nu sunt nutritionist si nici dr., dar daca faci miscare nu trebuie sa te privezi chiar asa de mancare. Si daca ai pofta de o prajitura, mananca una mica, sau jumatate, incet, savureaz-o, si pe urma fa un efort care sa consume "pofta pacatoasa". Nu trebuie sa exageram nici in dietele astea, sa devenim obsedati. In rest toate bune, doamna e o draguta, citesc toate articolele dumneaiei.

    0
    0

  • mica pe 16 Feb 2011, 09:06
    dieta

    Cred ca functioneaza la pers. care mananca in mod haotic zilnic (ma refer la obezi ) , la o pers. cat de cat normala nu cred sa functioneze. Eu de ex. am studiat dieta Montignac- si este o lege universala- carnea cu paste, cartofi sau orez ingrasa, nu se fac combinatii de genul asta intr-o dieta !!!!!!!!!!! asa ca informati-va bine inainte de a pune in practica o dieta !

    0
    0

  • mihaela pe 15 Feb 2011, 20:41
    dieta

    chiar functioneaza aceasta dieta. eu am slabit 10 kg in 3 luni mancind si nu facind foamea.la mine a functionat datorita lichidelor: ciorbe cit mai multe si 2 litri de apa pe zi

    3
    0

  • ina pe 15 Feb 2011, 20:32
    chiar functioneaza

    eu am slabit cu regimul asta- si da! se poate si satul si fara kg in plus.de fapt orice nutritionist poate confirma faptul ca nu trebuie sa-ti fie "foame de lup" ca sa slabesti,ba din contra- trebuie sa maninci cu citeva zeci de minute inainte sa apara sezatia de foame chinuitoare,tocmai ca sa nu asimilezi tot ce maninci. cit despre "maninc doar niste fructe seara" si tot nu slabesc-ar trebui sa cititi cu atentie- fructele contin zahar si ingrasa- mai ales mincate seara- e mai bine friptura cu salata,dar cu 3 ore inainte de culcare!

    0
    0

  • Madi Moraru pe 15 Feb 2011, 19:51
    dieta

    Inainte de a ne supune unei cure de slabit trebuit stabilit mai intai daca exista alt tip de probleme (hipotiroidism ar fi una sau alimentatia gresita, etc). Combinatia de alimente este un punct subiectic si trebuie tinut cont de faptul ca toti suntem diferiti si ce se potriveste unuia nu se potriveste altuia. Parerea mea este ca cine vrea sa slabeasca trebuie sa afle care este problema in primul rand si sa lucreze la ea. Dietele in general sunt temporare. Educati pacientii, nu dati diete care merg pe termen scurt.

    0
    0

  • michelle pe 15 Feb 2011, 17:23
    mama colesterolului

    cotlet pe porc cu piure si salata de muraturi seara? ???? trecand peste chestia asta, ma minunez de alimentele recomandate. POate printr-o minune cinvea va slabi insa tare as vrea sa vad o glicemie un un colesterol in momentul in care termina "regimul".

    0
    0

  • me_eva pe 15 Feb 2011, 17:11
    inca o varza de articol

    aha. titlul spune una, textul alta. cele care spun ca nu slabesc, schimbati meniul pe cat puteti. organismul se obisnuieste la un moment dat si cu salatele si nu veti slabi. inlocuiti-le cu supa de pui, sau de vita. cu legume la abur si parmesan ras, cu o friptura la gratar fara garnitura. etc. eu am slabit cu salate pana la un monet dat cand nu a mai vrut organismul sa mai dea jos ceva. a am

    0
    0

  • claudia pe 15 Feb 2011, 15:03
    dieta

    Eu am incredere, deoarece am fost si eu la un nutritionist si am primit o dieta asemanatoare si am reusit sa slabesc, practic ii un mod de viata, si te ajuta sa nu te ingrasi inapoi, incercati-o spor

    0
    0

  • alexa pe 15 Feb 2011, 13:42
    cure

    eu nu mananc nici macar atat si tot nu slabesc.

    0
    0

  • claudia pe 15 Feb 2011, 11:33
    adevar

    o prietena a slabit aproape 15 kg in 3 luni cu regimul asta!!!...o sa-l incerc si eu...dar adaptat putin la gusturile mele...plus multa apa, 6-8 pahara pe zi...e probat asa ca eu una am incredere

    1
    0

  • vreauultimulloc pe 15 Feb 2011, 11:06
    Dieta

    Dieta de mai sus este o tampenie absoluta. Combina haotic lipide cu carbohidtati si proteine. Lucru care nu este numai nesanatos dar si dezavantajos intr-un regim de slabire. Recomanda alimente cu indice glicemic mare (paine, orez, cartof), alimente de slaba calitate cum ar fi "crenvursti". Asta nu e o dieta scrisa de un nutritionist e o bataie de joc.

    1
    0

  • oli pe 15 Feb 2011, 09:55
    dieta

    Pai daca voi manca seara atat de mult cred ca voi avea 100 kg .Eu seara nu mananc mai mult de o salata goala sau niste fructe si tot nu slabesc.

    1
    0

  • moriko pe 15 Feb 2011, 09:19
    3 kg?

    pai , voi nu prea stiti sa scrieti, 3 kg intr-o sapt sau 3 kg in doua sapt?

    0
    1

  • izabela pe 15 Feb 2011, 08:16
    dieta

    Maria, importanta este Combinatia alimentelor!!! ...asta e cheia si dna Bilic stie f bine ce si cu ce e ok ..ai incredere

    0
    0

  • maria pe 15 Feb 2011, 07:56
    slabit??

    Am toata admiratia pentru dna dr.Bilic,dar,acesta e un regim de slabit?cu smantana,unt,gem,porc+cartofi?Poate de ingrasat?Mi se pare cam multa mancare .Ar fi bine si slab si satul!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod