Megan Fox nu consumă lactate când vrea să slăbească. Trucurile ei!



Surprinsă cu mâncarea pe stradă

Ce presupune dieta Paleo

Dieta Paleo există din anii '80, însă a intrat in vizorul marelui public în anul 2002 când a fost lansată cartea "The Paleo Diet: Lose Weight and Get Healthy by Eating the Food You Were Designed to Eat", scrisă de Loren Cordain, profesor la Universitatea din Colorado.

Principiul după care se ghidează această dietă este acela de a te consuma doar alimente proaspete. Se evită cerealele, leguminoasele, alcoolul, zahărul şi produsele lactate. În schimb, se consumă carne (de preferat vânat sau vită/pui/peşte proaspăt), fructe şi legume.

Megan Fox, intr-un pictorial incendiar pentru Interview Magazine

"Studiile clinice arată că dieta Paleo este un regim sănătos care scade riscul de boli cardiovasculare, reduce hipertensiunea arterială şi inflamaţiile, ajutând la slăbit", explică autorul cărţii Loren Cordain. Însă, alţi experţi sunt îngrijoraţi de consumul excesiv de carne pe care-l presupune acest regim, avertizând că există şi riscuri pentru sănătate.

Deoarece orice dietă are bune şi rele, nu strică să luăm trucurile utile din acest regim pentru a le include în planul alimentar. Iată care sunt lucrurile bune pe care le putem prelua din dieta Paleo:

  • Evită produsele procesate industrial
  • Combină alimentaţia sănătoasă cu sportul
  • Atenţie la consumul de sare!
  • Alege grăsimile bune, cum ar fi avocado, uleiul de măsline presat la rece, seminţele de in/dovleac şi uleiul de cocos nerafinat.
  • Găteşte acasă
  • Nu te obosi cu număratul caloriilor.

Dieta Paleo a devenit foarte populară. Multe celebrităţi precum Matthew McConaughey, Jessica Biel şi supermodelul Adriana Lima au ales să o urmeze, având rezultate spectaculoase.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod