"Sex and the City": Ce fac actriţele din serial în viaţa reală

A marcat începutul unei noi ere în televiziune şi a devenit cel mai popular show pentru femei. De-a lungul celor şase sezoane difuzate între anii 1998 şi 2004, serialul a fost nominalizat de 50 de ori la Emmy şi a câştigat 10 premii.

 

"Sex and the City" redă poveştile a patru prietene şi problemele pe care le întâmpină în căutarea dragostei: Carrie Bradshaw, care este şi naratorul fiecărui episod, este o jurnalistă care iese în evidenţă prin pasiunea ei pentru modă şi prin ţinute extravagante, Miranda Hobbes este o avocată cinică şi concentrată pe carieră, Charlotte York este obsedată de căsătorie, iar Samantha Jones este o femeie nonconformistă, care preferă aventurile de o noapte.

Iată cum arată şi ce fac azi cele patru prietene.

Foto: Hepta

1 din 5

Sarah Jessica Parker

Ca şi Carrie Bradshaw, personajul care a făcut-o celebră, actriţa în vârstă de 49 de ani este pasionată de tot ce ţine de modă. Vedeta  a lansat colecţii de haine şi pantofi, parfumuri şi este muză pentru designeri, Manolo Blahnik creând pantofii SJP special pentru ea.

În afară de serialul "Sex and the City" şi cele două continuări pentru marele ecran ale acestei producţii, Sarah Jessica Parker a apărut într-o serie de comedii, precum "Cum să dai afară din casă un burlac de 30 de ani", "Familia Stone", "Ce-o fi cu soţii Morgan?", "De anul nou", "Oare cum o reuşi". Pentru rolul din serialul "Totul despre sex" a câştigat două premii Emmy şi patru Globuri de Aur, în schimb, pentru rolul din al doilea lungmetraj inspirat de această serie a câştigat, alături de colegele de distribuţie, un premiu "Zmeura de Aur".

Sarah Jessica Parker este căsătorită din 1997 cu actorul Matthew Broderick, alături de care are trei copii.

Sarah Jessica Parker crede în extratereştri

"Totul despre sex" ar putea continua

Sarah Jessica Parker lansează o colecție de pantofi inspirată din "Totul despre sex"

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod