Feng Shui: 7 trucuri de slăbit care te ajută să scapi definitiv de kilograme

Ai senzaţia ca nimic nu te mai poate ajuta să slăbeşti? Practica Feng Shui este una dintre soluţiile menite să restaureze echilibrul fizic şi psihic în medicina chinezească prin stabilirea armoniei în spaţiul în care locuieşti.
Ai senzaţia ca nimic nu te mai poate ajuta să slăbeşti? Practica Feng Shui este una dintre soluţiile menite să restaureze echilibrul fizic şi psihic în medicina chinezească prin stabilirea armoniei în spaţiul în care locuieşti.

Descoperă câteva trucuri Feng Shui care îţi permit să restabileşti echilibrul alimentar în viaţa ta:

Bucătăria ascunsă privirii


Este indicat să eviţi vederea bucătăriei de la intrarea în locuinţă. Dacă nu poţi schimba asta în casa, foloseşte trucuri simple, cum ar fi de exemplu un decor care îţi atrage privirea imediat ce intri în casă.


De asemenea, poţi folosi separatoarele textile dacă bucătăria ta nu are uşă şi o vezi chiar când păşeşti în casă.


Negrul ţine foamea în frâu


Foloseşte o masă sau o faţă de masă neagră. În practica Feng Shui negrul acţionează ca un inhibator al poftei de mâncare. Dacă nu se potriveşte cu decorul bucătăriei tale, foloseşte numai un suport pentru farfurie negru sau veselă neagră.

Frigiderul, zonă-cheie


Aşază negru sau albastru în apropierea frigiderului sau chiar pe acesta. Fie că e vorba de obiecte de decor sau chiar un frigider negru, ai toate şansele să îl vizitezi mai rar.

Curăţă şi organizează


Organizează rafturi, dulapuri sau zone din casa ta pe care le tot eviţi. Simplul gest de a curăţa şi de a îndepărta obiecte nefolositoare din casă afectează şi greutatea persoanei care face asta şi ajută la eliminarea kilogramelor în plus care te împovărează, potrivit practicii Feng Shui.


Sentimentul de eliberare şi de control dobândit asupra locuinţei tale îţi oferă de asemenea şi sentimentul că recapeţi controlul asupra stilului tău de viaţă, ceea ce te ajută să slăbeşti.

Roagă-te înainte de a mânca


Dacă nu eşti o persoană religioasă, meditează câteva secunde înainte de a mânca. Imaginează-ţi că mâncarea pe care o consumi va trece pur şi simplu prin organismul tău, nu va rămâne blocată în el, lăsând în urma numai elementele benefice şi nutritive.

Este foarte important să fii deplin conştientă când mănânci, fără ca nimic altceva să-ţi distragă atenţia.
Transformă masa într-un ritual. Nu mânca pe stradă, la birou sau în faţa televizorului.

Puterea oglinzilor


Foloseşte oglinzile în casa ta pentru a-ţi activa organismul şi pentru a stimula mişcarea. Acelaşi principiu este folosit şi în sălile de fitness care au pereţii acoperiţi cu oglinzi.

Roşul, culoarea care te mobilizează


Culoarea roşie este activatoare a energiei în Feng Shui, iar plasarea acestei culori în jutul tău, cu excepţia bucătăriei, stimulează mişcarea, pofta de viaţă şi de exerciţii fizice.


 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Corina pe 14 Ian 2012, 00:11
    Articolul

    Foarte bun articolul.

    15
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod