Casa ta: Descoperă accesoriile care îţi înnoiesc mobilierul

Dacă îţi doreşti un mobilier personalizat, funcţional şi cât mai original, ţine cont şi de accesorii, în special de mânere.

Dacă îţi doreşti un mobilier personalizat, funcţional şi cât mai original, ţine cont şi de accesorii, în special de mânere.

Alese adecvat, acestea dau valoare şi farmec oricărui mobilier.

Indiferent de motivul pentru care alegi un mobilier pe comandă, accentul cade în general pe material, dimensiuni şi utilitate.

Accesoriile pentru mobilă sunt la fel de importante, atât pentru rezistenţa şi buna funcţionare a dulapurilor şi sertarelor, cât şi pentru aspectul estetic.

În condiţiile în care deţii un mobilier vechi ale cărui mânere nu mai sunt funcţionabile sau au un aspect uzat, ai o variantă uşor de pus în practică şi nu foarte costisitoare: aceea de a înlocui mânerele cu altele noi.



Mânerele se confecţionează din lemn, aluminiu, metal (mat sau satinat), plastic. Aceste accesorii se găsesc într-o mare diversitate de forme şi dimensiuni.

Pot fi dreptunghiulare, pătrate, ascuţite, ovale, arcuite, simple sau cu clapete decupate. Pentru amenajări mai sofisticate, există şi mânere cu design aparte, florale, cu inscripţii.

Culorile sunt la fel de diversificate, de la roşu, albastru, negru şi până la argintiu sau auriu.

Sursa: casamea.ro

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod