Dr. Oz: 6 gustări hipocalorice care te ajută să scapi de grăsime


Pepenele roşu este un aliat de încredere vara. Menţine organismul hidratat şi accelerează metabolismul, astfel încât să slăbeşti sănătos.
Alimentaţia echilibrată presupune un consum ridicat de legume crude sau preparate simplu, fructe, verdeţuri, nuci/seminţe, cereale integrale, leguminoase, carne slabă, ouă şi lactate, ultimele trei ingrediente consumate cu moderaţie. Pe lângă un meniu diversificat şi cu alimente integrale, Dr. Oz recomandă şase gustări care au rolul de a ajuta organismul în lupta împotriva kilogramelor în plus.

Pepenele roşu sau fisticul crud sunt două dintre elementele pe care Dr. Oz le include în alimentaţia lui pentru că au proprietatea de a accelera metabolismul, stimulând astfel arderea grăsimilor.

Prin urmare, dacă vrei să scapi de kilogramele în plus şi să ai o siluetă perfectă pune pe lista de cumpărături următoarele recomandări oferite de celebrul Dr. Oz:


1. Pepenele roşu


O felie de pepene este suficientă pentru a stimula arderea grăsimilor. Nu exagera cu acest fruct, deoarece chiar dacă are un conţinut ridicat de apă, acestuia i se adaugă şi zahărul natural.
Prin urmare, dacă vrei să stimulezi arderea grăsimilor şi să menţii corpul hidratat consumă câte o felie de pepene roşu pe zi, recomandă specialistul.

Poţi să o consumi ca atare sau să combini pepenele cu sfeclă şi struguri negri. Foloseşte un storcător de fructe pentru a prepara un suc roşu delicios. Cel mai bun moment pentru a fi consumat este dimineața pe stomacul gol sau la distanță de 1-2 ore față de alte alimente.

Două felii de pepene conţin 80 calorii, 25% din necesarul de vitamina C, 20% din necesarul de vitamina A şi 25 de grame de zaharuri naturale.
Vitamina A se regăseşte în pepeni sub forma betacarotenului, element important pentru protejarea vederii şi menţinerea sănătăţii mucoaselor şi tegumentelor.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • NICA IOAN pe 27 Iul 2014, 16:00
  sunt fffff importante pt SANATATE !

  BRAVO PT ARTICOLE ! sunt ffffff importante pt a le stii, si folosii pt o SANATATE BUNA !! I NICA

  0
  0

 • NICA IOAN pe 27 Iul 2014, 16:00
  sunt fffff importante pt SANATATE !

  BRAVO PT ARTICOLE ! sunt ffffff importante pt a le stii, si folosii pt o SANATATE BUNA !! I NICA

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod
;