Dr. Oz: 5 alimente recunoscute pentru faptul că topesc grăsimea

Seminţele de pin sunt bogate în grăsimi polinesaturate (bune) care intensifică arderea caloriilor chiar dacă nu faci sport cu regularitate.
Kilogramele în plus sunt o povară pentru toată lumea, însă nu trebuie să recurgi la diete drastice care-ţi distrug sănătatea, ci să ai grijă la ceea ce mănânci şi să cunoşti alimentele care topesc grăsimea.

Un prim lucru de care trebuie să ţii cont este acela de a respecta un program regulat al meselor principale. Dacă alegi alimente sănătoase, gătite simplu şi le consumi în cantităţi normale, organismul îşi va lua nutrienţii necesari. În plus, gustările pe care le poţi alege între mesele principale te ajută să nu te confrunţi cu situaţia în care îţi este atât de foame încât mănânci ce apuci.


Însă, aceste gustări trebuie alese cu grijă, deoarece se pot transforma în adevăraţi aliaţi ai siluetei. Iată care sunt alimentele recomandate de celebrul Dr. Oz pentru gustări şi care te ajută la slăbit:

1. Smochinele


Constituie o alegere perfectă, deoarece sunt bogate în fibre şi împiedică apariţia senzaţiei de foame. De asemenea, Dr. Oz le recomandă datorită faptului că intensifică arderea grăsimilor. Optează pentru smochine uscate sau proaspete atunci când îţi este poftă de ceva dulce.
Astfel, nu vei consuma alte dulciuri care conţin zahăr rafinat.


2. Leguminoasele


Pateurile din leguminoase sau salatele care conţin boabe de fasole/năut/linte/mazăre au o cantitate ridicată de fibre care reglează digestia şi împiedică depunerea grăsimilor.


3. Fisticul


Alege fisticul crud pentru o gustare între mesele principale. Acesta este plin de fibre, proteine şi grăsimi sănătoase care conferă o senzaţie de saţietate şi te va împiedica să faci excese culinare.


4. Seminţele de pin


Aceste seminţe sunt bogate în grăsimi polinesaturate (bune) care favorizează arderea caloriilor, chiar şi în situaţiile în care nu eşti o persoană foarte activă. Consumă câte două linguri cu seminţe de pin de trei ori pe săptămână, după cum recomandă celebrul Dr.
Oz.


5. Pepenele roşu


O felie de pepene roşu este o alegere potrivită dacă vrei să accelerezi metabolismul, susţine Dr. Oz. Acesta este foarte bogat în apă şi te menţine hidratată. Consumă-l ca atare sau combină-l în blender cu diverse alte fructe.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lia pe 7 Mar 2014, 15:53
    grasime

    Nu stiam ca fisticul topeste grasimea. http://gsk.ro/home.aspx

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod