Dr. Oz: 4 trucuri ca să slăbeşti rapid 4 kilograme. Au efect de durată!

Nu numai corpul tău va suferi transformările urmate de scăderea în greutate, ci şi starea de sănătate în general. Slăbind câteva kilograme, scazi şi riscul de boli cardiovasculare, diabet, cancer. Află trucuri utile de la celebrul Dr. Oz!

În locul dietelor celebre care îţi dau toată viaţa peste cap sau a unui plan exact de exerciţii fizice, Dr. Oz îţi recomandă să faci câteva schimbări mici în viaţa ta, dar cu impact semnificativ atunci când vine vorba de slăbit. Nu este vorba despre schimbări radicale, nici de strategii sau programe scumpe care promit efecte spectaculoase, ci de câteva sfaturi pe care le poţi implemneta în rutina zilnică şi care au rezultate promiţătoare, de durată.

Iată care sunt trucurile simple, dar cu efecte pe termen lung, recomandate de Dr. Oz:

 

1 din 5

1. Înlocuieşte sucul carbogazos cu apa plată sau ceaiurile din plante medicinale neîndulcite

Numeroase cercetări au scos la lumină beneficiul consumul de apă plată sau ceaiuri medicinale neîndulcite în defavoarea sucurilor carbogazoase sau a altor băuturi cu un conţinut ridicat de zahăr. Participanţii la un studiu menţionat de Dr. Oz au reuşit să slăbească peste 2 kilograme într-un interval de 6 luni, doar prin renunţarea la un singur obicei nociv din viaţa lor: consumul de apă sau ceaiuri neîndulcite în locul băuturilor cu zahăr din comerţ.
 

Comentarii (17)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andrew pe 6 Iul 2017, 20:57
    4 kg

    vreau sa va dau o ideie pe care am puso in practica si a dat rezultate bune am folosit apa minerala cu lamiie,ghimbir si usturoi cu un pic de zahar iar in termen de o saptamina am slabit 4 kg mentionez nu este ideia mea este ideia unui prieten din brasov si vreau sa o puneti in practica sub forma unei sticle de suc si nu veti regreta plus veti face un mare beneficiu in domeniul sanatatii

    3
    0

  • Nico pe 26 Mai 2014, 16:09
    ceaiul canadian, o prostie!

    nu va lasati pacalite de reclama care se face ceaiului canadian! nu am slabit nici macar un gram! ba din contra, am adaugat! miscare fac zilnic..........suficienta! m-am lasat "furata" de mirajul acestui produs, mi-am sfatuit prietenele sa-l comande si.........esec total, nici eu nici ele nu am reusit sa slabim! in cazul nostru a avut efect invers!

    2
    1

  • gabriela pe 18 Mar 2014, 21:48
    eu am o dieta si la urgenta dau un kg pe zi jos

    la ora 8 o cafea amara la 10,/2 oua fierte ora 12/ 1 pahar de suc de rosii ora 14/100 de grame de carne fiarta sau o felie de paine prajita ora 16 /un mar ora 18/100 de grame de branza de vaci iar asta se repeta in fiecare zi sau o zi aceasta dieta si asociata cu alta care este ora 8/cafea mara ora 1o un ou fiert ora 12 un mar ora 14/50 gr branza de vaci ora 16 /un mar ora 18 o felie de paine prajita ora 20 o cana de ceai de soc neindulcita eu la urgenta tin aceste cure dar se cunosc cam dupa 3 zile dar va spun ce mi sa zis mie de catre nutritionist dietele sunt pentru fiecare organism in parte personalizat iar eu aveam 81 de kg probleme la rinichi si cu ceva vreme in urma am scapat de un cancer asa ca mi sa dat in urma unor analize SFATTUL MEU ESTE SA MERGETI LA NUTRITIONIST SAU SA INCERCATI PANA GASITI CE VI SE POTRIVESTE

    1
    0

  • maryy pe 7 Dec 2013, 21:08
    ceai canadian tea

    ceaiul canadian tea NU ESTE K il beau de 2 sapt. si nici un kg nu am slabit, 3 cani /zi ma abtin si seara si NIMIC.Dati banii aiurea .TOTAL DEZAMAGITA. Cine a slabit cu ceaiul sa spuna ca a tinut FOAMEA ca asa o cred.E oribil cit de mult ne minte reclama VRAJEALA .NU MAI DATI BANII PE EL .VOINTA DACA O AVETI EU SE PARE CA NU O AM!!!!!!

    2
    1

  • Raluca pe 6 Dec 2013, 22:10
    buna

    Alina incearca ceaiul canadian tea cu care a slabit Minodora, eu am slabit 7 kg cu el, intr-o luna!

    1
    1

  • Alina pe 6 Dec 2013, 22:04
    dieta

    Am tinut dieta disociata vreo doua saptamani si ma simt ca un bolovan,parerea mea este ca e cea mai proasta dieta! Nu o recomand!

    0
    0

  • Emy pe 8 Iul 2013, 19:44
    Eu cred ca

    Eu creed k asta nu e o dieta,sau sa slabesti,aceste trcuru sunt doar ca sa te mentii,nu cred k scazi in greutate,doar te mentii.

    2
    1

  • serban corina pe 5 Feb 2013, 22:07
    nam incercat ecofit dar va sfatuiesc sa nu luati alcaciofa de laon nu e buna de nimic va rog sa ma credeti mai rau mam ingrasat

    buna nam luat ecofit dar am luat alcaciofa cea mai mare gresala mam ingrasat mai rau.........

    2
    1

  • ana pe 15 Ian 2013, 11:32
    ecofit

    este cea mai mare teapa ecofit, dupa nastere am ramas cu 6 kg in plus de care nu am putut scapa in nici un fel. Am cumparat ecofit ,dar in 2 saptamani nu am slabit deloc chiar daca am mancat foarte putin , am baut doar apa plata si nu am mai mancat dupa ora 6 seara.

    1
    1

  • iulia pe 2 Ian 2013, 02:01
    ecofit

    de unde pot cumpara ecofit?este eficient sau dau banii de geaba?

    3
    1

  • simona pe 11 Iun 2012, 18:44
    ecofit

    si eu am luat ecofit si am slabit aproape 10kg.Acum probabil de organismul fiecaruia nu toate raspund la fel

    2
    1

  • gabriela pe 10 Iun 2012, 18:16
    bun

    nu e adevarat ,ecofit e foarte bun,eu am renuntat sa mai mananc dupa ora 6-7 seara si am luat ecofit si am slabit 8kg.

    4
    3

  • popa liviu dorel pe 14 Apr 2012, 21:59
    cum sa slabesti sanatos

    Ceai verde da !!! Dar nu singur ! Grapefruit rosu inainte de fiecare masa principala ! Eventual 2 fructe ! +crunch direct si invers cateva seturi dimineata dupa sculare !!!Toate porcariile alea din reviste sa si le bage ei undeva ! Hotii astia ar trebui bagati la zdup ca aia cu etnobotanicele !!!

    6
    1

  • eu pe 6 Apr 2012, 23:56
    ecofit

    nu e bun de nimic eu nu am slbit nici un gram si am mai dat si 150 ron acum un an pe ele sunt niste porcarii de pastile sa isi ia scarbele bani pe spinarea noastra

    12
    1

  • DORA pe 5 Apr 2012, 13:33
    Ecofit

    M-ar interesa si pe mine acest ECOFIT ce este ??????

    2
    3

  • irina pe 4 Apr 2012, 18:11
    eu am slabit cu ecofit

    Buna. eu am luat ecofit timp de 2 sapt si am slabit 4 kg...am facut o pauza de 1 sapt in care m-am mentinut. de ieri am inceput iar sa iau ecofit, pt ca vreau sa mai dau jos vreo 3-4kg. nu am avut reactii adverse, beau si cafea in fiecare zi, mananc normal, si nu mai am pofta de dulciuri. beau aproape 2l apa pe zi...

    7
    8

  • varvara pe 4 Apr 2012, 08:54
    dieta,,,

    MULTUMESC MULT,,,,SUCCESE,,,,

    3
    8

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod