Dietă. Top 5 cele mai bune sucuri pentru detoxifiere

Iarba de grâu are un nivel ridicat de substanțe nutritive și enzime, permiţând nutrienţilor să pătrundă rapid în fluxul sanguin, îmbogăţind celulele cu oxigen.
Curele de detoxifiere au un efect benefic pentru sănătate, digestie, ajutându-te să slăbeşti asigurând corpului nutrienţii importanţi. O detoxifiere nu trebuie asociată cu înfometarea, ci doar cu eliminarea unor alimente procesate pentru a permite corpului să elimine eficient toxinele şi să primească nutrienţii pe care îi absoarbe mult mai uşor.

Potrivit Dr. Horațiu Albu, specialist în nutriţia ortomoleculară, un prim pas pe care trebuie să-l respecţi este acela de a elimina treptat pe parcursul a câtorva zile alimentele procesate din comerţ, cafeaua, alcoolul, tutunul, zahărul, făina, lactatele, carnea şi ouăle.


În schimb, trebuie să te concentrezi asupra sucurilor bio presate la rece de fructe şi legume, deoarece ele ajută la eliminarea toxinelor şi regenerarea ţesuturilor.

„Celulele, atunci când nu beneficiază de nutrienţii specifici în concentraţiile optime, consumă energie aberant, produc în exces şi nu neutralizează radicalii liberi, nu mai elimină reziduurile, îmbătrânesc şi mor mai repede, cerând să fie înlocuite mai rapid. Cu alte cuvinte, disfuncțiile celulei afectează în mod direct mecanismele apetitului și a metabolismului.
De aceea, pentru a iniția procesul de slăbire este nevoie ca celulele să fie sănătoase și să li se asigure o anumită concentrație optimă de micronutrienți”
, explică Dr. Horațiu Albu, specialist în nutriţia ortomoleculară, deţinător al unui master în biologia moleculară a cancerului şi iniţiatorul programulului bio-dietetic de detoxifere "Kit detox Dr. ALBU Selections".


Iată care sunt cele mai indicate sucuri pentru detoxifiere, recomandate de Dr. Horațiu Albu:


1. Sucul de grâu verde încolțit

Prin procesul de germinare, iarba de grâu are un nivel ridicat de substanțe nutritive și enzime, permiţând nutrienţilor să pătrundă rapid în fluxul sanguin.
Iarba de grâu conține toţi cei nouă aminoacizi esențiali și este plină de clorofilă, vitamine şi minerale. Studiile sugerează faptul că aceste beneficii îmbunătăţesc digestia şi ameliorează afecţiunile stomacului, iar datorită conţinutului ridicat de clorofilă, este eficientă în lupta împotriva cancerului. Atunci când clorofila pătrunde în fluxul sanguin, aceasta stimulează hemoglobina, îmbogăţeşte celulele organismului cu oxigen și le curăța de substanțele nocive.

„Sucul din iarbă de grâu este un excelent detoxifiant, facilitând eliminarea din organism a toxinelor şi a grăsimilor în exces.
Mai mult, sucul din iarbă de grâu este unul din cei mai puternici detoxifianţi pentru ficat”
, explică dr. Horațiu Albu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod