Victor Slav a câștigat procesul cu banca. Va primi 35.000 de euro!

Fostul prezentator de la Pro TV a luat un credit în franci elveţieni pentru a cumpăra împreună cu Anda Adam un apartament de 100.000 de euro.

Victor Slav şi Anda Adam s-au despărţit de aproape patru ani, dar victoria obţinută în instanţă e importantă pentru amândoi. Cântăreaţa a scăpat de ratele uriaşe pe care le achita băncii după ce fostul ei iubit a făcut creditul în franci elveţieni pentru casă în numele lui. Acesta a obţinut reducerea la jumătate a dobânzii, iar banca trebuie să restituie şi banii plătiţi în plus timp de nouă ani, echivalentul a 35.000 de euro.

În urmă cu aproape zece ani, Anda Adam şi Victor Slav au apelat la bancă pentru a lua un credit în franci elveţieni, echivalentul a 100.000 de euro.

Cu aceşti bani, ei au cumpărat un apartament situat într-un complex rezidenţial. Solista nu avea contract de muncă, aşa că s-a înţeles cu iubitul ei să facă împrumutul pe numele lui, iar ea să achite ratele lunar, scrie Click!.

În 2007, ei au luat de la bancă 170.000 de franci elveţieni, pentru o perioadă de 20 de ani, au cumpărat apartamentul, dar în 2012 s-au despărţit. Anda a rămas cu apartamentul, iar Slav cu creditul. Dar asta doar în acte, pentru că solista i-a dat fostului prezentator de la Pro TV banii pentru fiecare rată.

Victor Slav a dat banca în judecată anul trecut, din cauza ratelor care au crescut enorm şi, după numai trei termene de judecată, magistraţii au dat verdictul.
Conform deciziei date săptămâna trecută de Tribunalul Bucureşti, artistei i s-a redus dobânda la jumătate şi urmează să i se restituie şi sumele încasate în plus în decursul celor 9 ani, adică 35.000 de euro, relatează ziarul citat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod