Dietă: Cum să ai corpul Mihaelei Rădulescu?

"Mihaela Rădulescu arată absolut fabulos! Deci arată absolut fabulos! Nu ştiu dacă s-a umblat pe ele sau nu, dar în imaginile astea Mihaela Rădulescu arată absolut senzaţional".
"Mihaela Rădulescu arată absolut fabulos! Deci arată absolut fabulos! Nu ştiu dacă s-a umblat pe ele sau nu, dar în imaginile astea Mihaela Rădulescu arată absolut senzaţional". Aceasta a fost reacţia lui Mircea Badea atunci când a văzut o serie de fotografii în care Mihaela Rădulescu era pozată în costum de baie, ieşind din mare.

Iubita lui Dani, care pe 3 august a împlinit 42 de ani, a reuşit să-l impresioneze pe durul Mircea Badea care de cele mai multe ori este auzit contestând şi nu lăudând. Însă, ce-i drept, diva a afişat întotdeauna o siluetă de invidiat, chiar dacă după ce a născut, acum 7 ani, avea cu 32 de kilograme mai mult decât astăzi.

Atunci ea a urmat sfaturile nutriţionistului Mihaela Bilic. "În acel moment, (n.r. toamna anului 2004), slăbitul era singurul ţel al Mihaelei. A zis "acum", nu mâine, luni sau pe 1. Nu am chinuit-o pe Mihaela cu diete drastice, pentru că nu am vrut să generez frustrări. Ea a avut în primul rând măsură şi era capabilă să mănânce doar cinci floricele de porumb sau doar un pătrăţel de ciocolată. A slăbit mâncând câte puţin din toate", a declarat Bilic pentru Acasă TV.

Mihaela Rădulescu spune despre ea că este o persoană extrem de pofticioasă şi că numărul prăjiturilor pe care le poate mânca la o singură masă l-ar face invidios chiar şi pe cel mai gurmand bărbat. "Sunt pofticioasă, mănânc în cantităţi mici ceea ce ştiu că nu am voie să mănânc, cum ar fi dulciurile... adică mănânc doar o amandină, nu patru, deşi le-aş mânca pe toate opt", povestea Mihaela Rădulescu într-o emisiune TV.

Dacă la capitolul mâncare lucrurile sunt simple în cazul divei, iată că principalul aliat al formei fizice extraordinare pe care o prezintă femeia este sportul. A fost întotdeauna o împătimită a sportului, a făcut gimnastică ritmică de performanţă, iar de atunci nu mai poate trăi fără să facă mişcare. "Sportul este prima condiţie pentru ca cineva să arate bine. Nu cred neapărat în sport cu antrenor. Cred în alergare sau mers foarte rapid zilnic. Nu aş putea să concep o zi fără alergare", a spus vedeta.

Fie că aleargă în parc, înoată, face Kangoo Jumps sau fitness în sala, Mihaela Rădulescu se mişcă. "Mihaela venea de două ori pe săptămână la sală, era fascinată de aparatul Power Plate şi rezista cu stoicism la exerciţiile destul de grele. Lucra mult, voia să scape de aripioare şi voia un abdoment plat", a declarat Alexandra Cosma, fost antrenor al vedetei, citată de Realitatea.net.

Pe lângă activitea fizică intensă şi alimentaţia corectă, Mihaela Rădulescu are un stil de viaţă absolut sănătos. "Nu pierd noptile, nu stau în fumul altora, nu beau alcool niciodată (cu excepţia paharului de vin roşu pe care-l savurez în vreo ocazie socială), nu acumulez nervi, tristeţi inutile, griji pentru care să mă consum mai mult decât găsindu-le rezolvarea.... 'După 40 de ani nimeni nu mai e tânăr", spunea Coco Chanel, dar oricare dintre noi poate fi irezistibil, oricare dintre noi îşi poate găsi iubirea, liniştea, performanţa, drumul...', conchide Mihaela Radulescu.

Mihaela Bilic, nutriţionistul vedetelor, punctează 10 elemente de care trebuie să ţinem seama şi care ne vor ajuta cu siguranţă că arătăm  bine

1. Trei mese principale zilnic

2. 15-30 minute pentru fiecare masă, în care să nu se desfăşoare nici un alt fel de activitate

3. Fără ronţăieli între mese

4. Fără produse de tip fast - food, prăjeli, sosuri cu maioneză, tocături

5. Renunţarea în familie la uleiul de gătit şi la toate produsele ce implică folosirea acestuia, cu excepţia a 1-2 linguriţe de ulei crud pentru salate

6. Fără produse de cofetărie sau patiserie

7. Nu consumaţi zahăr. Folosiţi îndulcitori

8. Fără băuturi răcoritoare cu zahăr şi fără alcool

9. Trataţi fructele ca şi pe dulciuri. Limitaţi-vă la un fruct pe zi

10. Mâncaţi carne slabă de orice fel, produse lactate slabe, peşte, ouă, făinoase şi cereale, orez, legume cât mai multe, toate gătite cât mai simplu. Ciorbele şi condimentele (usturoiul în special) sunt ideale în curele de slăbire.
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adrian pe 20 Dec 2011, 01:55
    raduleasca

    nu stiu ce vedeti voi frumos...mai ales "perfect" la ditamai halterofila din imagine si-a,pus sani falsi dar se pare ca operatia n-a reusit,sanii halterofilei atarna fac cute de grasime pe coaste. Are burta mare si-un ditamai pizdoi lasat... de fatza nu mai zic nimic ca risc sa visati urat la noapte

    3
    10

  • Flavia pe 29 Aug 2011, 03:49
    Dieta specificata mai jos

    In articolul relatata despre Mihaela Radulescu, este explicat si o dieta. Personal eu maninc de dieta - asa mi-i s-a spus intotdeauna, incit am mentinut cele 52 kg pt. 1.67 cm inaltime. Intru in rochia de la balul bobocilor din facultate - dupa 26 de ani de cind am purtat rochia prima data :-) Nu am aripioare, nici celulita si nici pielea lasata. Maninc intr-adevar sanatos, sau asa numesc unii - fructe si legume prin exelenta: 3 parti fructe+legume + 1 parte iaurturi/brinzeturi + 1 parte carne si putina piine. Nu maninc zahar deloc din mai 2009, decit maxim o prajitura cu faina integrala pe saptamina. Nu fumez si nu beau, nu am facut-o niciodata. Asa incit se poate, nu e nevoie sa fii Mihaela Radulescu sa arati exceptional. Sa mentii darurile naturii, tine de metabolism si de vointa, stilul de viata, mai putin de bani. Dieta de mai sus imi pare fff. nerealista. Adica daca nu serviti nici o masa calda, doar salade verzi in care mincati 1 singura lingurita de ulei, veti infometa trupul atit de rau incit isi va asimila fortat rezerve. Nu va luati dupa dietele acestea ale dieteticienilor care nici ei nu le-au incercat. E pura prostie. Cel mai bine este sa se gaseasca echilibrul intre modul de viata, alimentatie, viata cit mai linistita, in mod voit. A servi numai un fruct pe zi este cu totul nerealist. Sint atitea fructe care sint acrisoare si ajuta fantastic de mult la digestie si la mentinerea tinara a pielii. Apa de asemeni, daca beti 2.5-3 litri pe zi de apa si de ceaiuri naturale racite, sinteti cistigati.

    7
    0

  • nico pe 19 Aug 2011, 11:05
    cu multe operatii

    si foarte multi bani putem avea si noi un corp ca al mihaelei.

    3
    9

  • Mara77 pe 18 Aug 2011, 19:49
    bisturiul

    plus ce mai zice ea pe acolo, sunt convinsa

    2
    7

  • Moi pe 18 Aug 2011, 18:36
    Greu la deal, usor la vale

    (Exceptandu-i pe cei cu probleme de sanatate) - Inainte sa faceti excese nu v-ati gandit ca va ingrasati? Asta e o problema clasica de mentalitate la romani, pentru ca tot ce nu am avut in ceausism, consumam acum, de parca maine e sfarsitul lumii... A, si mai vine si partea cu femeile dupa ce se marita: de ce sa te mai spetesti sa iti mentii silueta daca esti deja maritata si ai mereu pe cineva langa tine?... Cei care se ambitioneaza vor reusi, mai devreme sau mai tarziu...

    6
    1

  • ValentinaT50 pe 18 Aug 2011, 18:31
    Mihaela

    Acum vreo 2 ani am vazut-o pe Mihaela pe strada. Parea nefardata, ori era fardata extrem de discret. Era vara, silueta era perfect vizibila. Arata absolut perfect! Cred ca tratamentele, cosmeticile, sportul au un rol important in mentinere si ameliorare, dar mama-natura e prima pe lista. i cu Mihaela cred ca a fost darnica!

    11
    3

  • CuteSuzy pe 18 Aug 2011, 15:59
    Vedetele si aspectul lor fizic

    Mihaela Radulescu dintotdeauna a aratat bine. Care sunt modalitatile prin care s-a mentinut in forma sunt departe de a ne fi noua accesibile in ceea ce priveste investitia financiara. Si cum lupta cu kilogramele este la ordinea zilei pentru multe dintre noi, sunt de acord cu faptul ca sportul ne ajuta foarte mult sa slabim plus o dieta echilibrata. Eu urmez acum o dieta personalizata, data de nutritionist, si iau pastile Slim&fit. Ce sa zic, sunt departe tare de a avea corpul Mihaelei, dar fac tot posibilul sa scap de kilogramele in plus..

    10
    4

  • creatza23 pe 18 Aug 2011, 14:48
    :)

    sa le spunem "ajustari" ..nu cred ca cineva care are posibilitate nu si ar face cate o ajustare atunci cand natura incepe sa nu mai ajute... sa nu fim rai totusi..

    5
    7

  • vera pe 18 Aug 2011, 09:51
    mihaela

    Si multe, multe operatii..

    8
    11

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod