Dietă: Cele mai bune ore la care să mănânci ca să slăbeşti

Descoperă când este cel mai bun moment să iei micul dejun, prânzul şi cina. S-a demonstrat că acest program te scapă de kilograme!
Cel mai bun moment pentru a lua micul dejun este ora 07:11, susţin specialiştii care au realizat un studiu recent care vine să demonstreze faptul că este importantă ora la care mănânci atunci când vrei să slăbeşti. Dacă majoritatea cercetărilor se centrează pe alimentele bune versus alimentele rele când vine vorba despre slăbit, iată un studiu care ne arată cât de important este să respecţi anumite ore pentru mesele principale.

De asemenea, cercetătorii au scos la iveală cele mai bune ore la care să iei micul dejun, prânzul şi cina, astfel încât silueta să nu aibă de suferit.




Cele mai bune ore pentru a lua mesele principale


Ora la care mănânci este importantă, susţin specialiştii care au stabilit cele mai bune momente pentru a lua mesele principale. Iată care sunt acestea:

  • Micul dejun este recomandat să-l iei la ora 07:11
  • Masa de prânz este recomandată la ora 12:38
  • Masa de seară trebuie luată la ora 18:14.

Un lucru pe care trebuie neapărat să-l eviţi este amânarea cinei după ora 19:00, deoarece acest lucru este considerat a fi un adevărat dezastru pentru siluetă.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod