Dietă: Ce trebuie să arunci din frigider dacă vrei să ţii cură

Renunţă la alimentele numite "bombe calorice", deoarece te împiedică să slăbeşti! Descoperă care sunt acestea şi cu ce alternative să le înlocuieşti!

Ţi-ai propus să dai jos câteva kilograme şi nu ştii care sunt alimentele cele mai periculoase pentru dietă? Trebuie să le cunoşti şi apoi să faci curăţenie în frigiderul tău, deoarece astfel nu vei fi tentată să le consumi şi vei urma un regim alimentar sănătos care te va ajuta să slăbeşti.


Iată ce nu trebuie să ai în frigider dacă vrei să slăbeşti:

1. Untul


Înlocuieşte grăsimile saturate din unt cu grăsimile bune din avocado sau uleiul de măsline extravirgin, deoarece sunt esenţiale în procesul de slăbire. Încearcă să limitezi foarte mult consumul untului, deoarece el conţine grăsimi saturate care dăunează inimii atunci când este consumat în cantităţi mari şi des.
În plus, el este un produs hipercaloric, iar în combinaţie cu pâinea albă este o soluţie proastă pentru micul dejun dacă vrei să slăbeşti.

Alternative sănătoase: În schimb, nutriţioniştii recomandă includerea grăsimilor bune care te ajută la slăbit. Principalele surse de grăsimi bune sunt: avocado, nucile româneşti, seminţele de dovleac, uleiul de măsline extravirgin, seminţele de in, somonul, heringul, sardinele.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod