Oana Zăvoranu, executată silit de Pepe

Vedeta s-a văzut pusă în fața faptului împlinit după ce un executor judecătoresc i-a scos din cont o parte din banii pe care ea trebuie să-i plătească în urma procesului de calomnie și insultă, pe care l-a pierdut.
După divorțul cu scandal, Oana Zăvoranu s-a ales cu un proces de calomnie și insultă, pe care l-a pierdut în urmă cu mai bine de un an. Potrivit unei decizii judecătorești, rămasă definitivă, ea trebuie să-i plătească lui Pepe daune de 10.000 de lei. Întrucât Oana a depășit termenul de plată, ea a fost executată silit, cu 500 de euro, singurii bani care i-au fost găsiți într-un cont.

Pusă în fața faptului împlinit, "Zăvo" și-a vărsat toți nervii asupra fostului soț pe pagina sa de Facebook, pe care l-a făcut din nou "țigan".
Totodată, ea a anunțat că în această seară va dona banii public, deși, legal, acest lucru ar fi lovit de nulitate ;i nu o poate scăpa de plata datoriei către Pepe, notează Libertatea.

"În fine, azi, în mod public, voi înmâna plicul cu diferența de bani până la 10.000 de lei public, la TV, ca să mă asigur și eu, și voi, care încă mai credeți în basme nemuritoare, că țiganii dau ceva fără să știe că te ții de capul lor... La ei promisiunile sunt ca și regulile...
pentru a fi încălcate, că zic ei «românii sunt și proști, și uituci»....Nu e cazul meu, care sunt deja «specialistă» în țigani escroci și mincinoși, și îi voi arăta lui Ionuț cel cu coc și bigudiuri în păr și tuns cu ciobul că tot eu sunt șmecheră și șefa  lui... Sâc!!!!"
, a scris Oana Zăvoranu.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Ianuarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod