Dieta Beverly Hills: pro sau contra?

Cum functioneaza? Dieta Beverly Hills are ca punct de plecare enzimele care sunt catalizatori. In organismul nostru sunt foarte multe enzime si fiecare are un rol bine determinat in procesul de digestie. Potrivit acestei diete, enzimele prezente in corpul nostru se afla in dezechilibru atunci cand mancam in acelasi timp proteine si carbohidrati. Astfel sunt provocate daune la nivel digestiv, iar pe termen lung, se inregistreaza  cresteri in greutate semnificative.

Dieta Beverly Hills se bazeaza pe principiul pierderii in greutate prin respectarea regulilor in ceea ce priveste ordinea in care combinam alimentele.

Rolul cel mai important in dieta il au fructele, in special cele exotice, care sunt digerate de organism datorita enzimele pe care le contin, fara a mai fi nevoie de enzimele din organismul nostru. De exmplu, pentru un mar timpul de digestie este de 15 minute. Proteinele (branza, carnea) se digera intr-un timp mult mai lung, impiedicand si digestia fructelor. Nici combinatia proteine carbohidrati nu este dintre cele mai fericite: enzimele din proteinele "nu colaboreaza" cu cele din carbohidrati.

                                        Parerea specialistului
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • argentina pe 22 Ian 2009, 09:23
    retete pentru ingrasat

    Este un articol bun, explicit. Insa ne trebuie si articole pentru cei foarte slabi care desi nu au probleme de sanatate acestia duc o lupta pentru a lua in greutate 100gr. sau pentru a-si mentine greutatea.

    0
    0

  • Thea pe 9 Ian 2009, 10:39
    ideal dar inutil

    In sfarsit o dieta care-mi place. Imi plac fructele exotice. Nu stiu daca din curiozitate, snobism sau noutate, ca nu le cunosteam. Imi plac rodiile, kivi, grefe, capsuni(sunt exotice ca nu prea le gasim). La pagina 3 se opreste pofta "nu celor cu boli cardiovasculare". Asa ca raman tot la dovleacul romanesc, si el "exotic" ca se gaseste rar la piata.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod