CEREALELE INTEGRALE contribuie la mentinerea siluetei!

O alimentatie bogata in cereale integrale contribuie la dobandirea si mentinerea unei greutati optime. Studiile au demonstrat ca persoanele care consuma zilnic alimente ce contin cereale integrale...
O alimentatie bogata in cereale integrale contribuie la dobandirea si mentinerea unei greutati optime.

Studiile au demonstrat ca persoanele care consuma zilnic alimente ce contin cereale integrale, ca parte a unei alimentatii echilibrate si a unui stil de viata sanatos, isi mentin mai usor silueta si au o probabilitate mai mica de a inregistra in timp cresteri in greutate
 
Cand boabele sunt macinate sau rafinate, coaja si germenul sunt inlaturate, si ramane doar membrana interioara, fapt ce determina scaderea valorii nutritive a acestora.

Astfel, o mare parte a valorii nutritive a bobului dispare. In prepararea cerealelor integrale se foloseste intregul bob, pastrandu-se intacte elementele esentiale pe care le contin cele trei parti ale sale.

Spre deosebire de cerealele rafinate, sarace in nutrienti din cauza prelucrarii, cerealele Nestlé contin CEREALE INTEGRALE, intrucat acestea pastreaza substantele nutritive naturale si iti ofera un plus de vitamine (C, B1, B2, B6, B12) si minerale (calciu, magneziu si fier).

Ca sa te simti bine si sa fii in forma in fiecare zi, trebuie sa ai grija de toate aspectele vietii tale. Recomandarea Nestlé este sa combini exercitiile fizice regulate cu o dieta bogata in cereale integrale fructe si legume.

Acestea te hranesc, dar nu te ingrasa, pentru ca sunt bogate in nutrient dar nu si in calorii, au grija de sanatatea ta si iti confera o stare de bine pentru intreaga ziua.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod