Ce mănâncă Bianca Drăguşanu ca să arate perfect în costum de baie

Cu toate că îi plac foarte mult dulciurile şi este o pofticioasă, vedeta se sacrifică pentru a afişa o siluetă impecabilă când merge la plajă.

Bianca Drăguşanu este admirată de multe femei din România pentru silueta sa perfectă. Sportul, dar şi alegerile sale alimentare hipocalorice o ajută să se menţină în formă, unele surse sugerând chiar că vedeta ar consuma foarte puţine alimente pe parcursul unei zile.

Potrivit unei surse citate de WOWbiz.ro, vedeta face mari compromisuri pentru a arăta perfect în costumul de baie. Se pare că alimentaţia sa constă în principal din câteva fructe şi legume fierte pe care le mănâncă pe zi.

Îi plac foarte mult dulciurile


Vedeta ar fi un mare fac al dulciurilor şi este foarte pofticioasă, astfel că nu îi este deloc uşor să reziste tentaţiilor culinare de tot soiul. Însă, silueta sa e foarte importantă şi nu calcă strâmb decât în cazuri rare când se mai răsfaţă cu o prăjitură sau ciocolată, susţine aceeaşi sursă.

"Bianca vrea să arate perfect. Şi-a promis din adolescenţă că va ajunge una dintre cele mai sexy femei din România şi uite că a reuşit. Face eforturi însă pentru că ea este pofticioasă şi îi plac mult dulciurile. Asta nu înseamnă că le şi mănâncă. Foarte rar se delectează cu o prăjitură sau cu o ciocolată, iar acum, în sezonul estival, când merge de câteva ori pe săptămână la piscină, să-şi întreţină bronzul, mănâncă două-trei fructe pe zi şi câteva legume fierte", a spus o apropiată a vedetei, citată de WOWbiz.ro

Foto: Facebook şi Instagram

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod