7 sfaturi de slăbit pentru fete ocupate

Dietele îţi dau bătăi de cap şi nu reuşeşti să te organizezi astfel încât să le urmezi o perioadă mai lungă de timp? Află câteva trucuri simple care te vor ajuta să-ţi planifici mesele şi să scapi de kilogramele în plus!

Dietele îţi dau bătăi de cap şi nu reuşeşti să te organizezi astfel încât să le urmezi o perioadă mai lungă de timp? Află câteva trucuri simple care te vor ajuta să-ţi planifici mesele şi să scapi de kilogramele în plus!

 

1. Păstrează la locul de muncă o pungă de cereale integrale!

Nu ai nicio scuză să nu mănânci dimineaţa, cu atât mai mult cu cât ştii foarte bine că există atât de multe cercetări care au subliniat faptul că micul dejun te ajută să slăbeşti şi să rezişti tentaţiile culinare pe parcursul zilei. Ok, nu reuşeşti să te trezeşti mai devreme dimineaţa, dar poţi să-ţi cumperi o pungă de cereale integrale pe care să o păstrezi la locul de muncă.

Şi pe drumul către muncă vei găsi inevitabil un magazin din care să-ţi iei un iaurt simplu.

 

 

2. Pune în poşetă o pungă cu nuci şi seminţe crude

Toate nucile şi seminţele consumate în stare crudă (nucă, migdale, nuci braziliene, nuci caju, alune, fistic, seminţe de floarea soarelui, seminţe de dovleac) aduc un aport însemnat de nutrienţi, te energizează, ţin de foame şi sunt o gustare perfectă. Doar un pumn mic din acest amestec şi senzaţia de foame va fi îndepărtată. Acest lucru te va ajuta să controlezi mai uşor porţia de mâncare.

 

 

3. Ai adesea poftă de dulce după prânz?

Alege 5-6 fructe uscate şi consumă-le pentru a-ţi controla pofta de dulce. Păstrează în geantă sau la locul de muncă o pungă cu fructe deshidratate (curmale, caise, prune, merişoare, stafide, smochine, ghimbir) sau dacă ai acasă mai multe variante prepară-ţi singură un mix din toate.

Astfel îţi vei stăpâni foarte bine pofta de dulce, făcând alegeri mai sănătoase şi cu cât mai puţine calorii.

 

 

4. Evită salatele cu dressing gata preparat sau din comerţ!

Nu obişnuieşti să găteşti acasă şi la prânz îţi comanzi o salată de la un restaurant? Optează pentru salatele de crudităţi, însă doar cu ulei de măsline, zeamă de lămâie, sare, piper. Evită dressing-urile grase pentru că îţi vor sabora dieta. În locul lor, dacă tot simţi nevoia de ceva mai consistent alege să consumi proteine vegetale sau animale gătite cât mai simplu (mâncare de mazăre, linte, năut, fasole, piept de pui la grătar, peşte la cuptor, vită la cuptor).

 

 

5. Ai poftă de o supă caldă?

Evită supa-cremă dacă nu-i cunoşti cu exactitate ingredientele. Majoritatea supelor-cremă sunt preparate cu smântână, unt şi făină albă, ingrediente nu tocmai hipocalorice.

În locul supelor-cremă alege mai degrabă o ciorbă simplă de legume sau de vită.

 

 

6. Alege un curs de dans pentru a face mişcare!

Nu ai tragere de inimă să mergi la sală singură? Ia-ţi iubitul sau o prietenă la un curs de dans. Cu cât mai energic, cu atât mai bine. Vei merge de plăcere şi cu siguranţă vei găsi o oră disponibilă în programul tău încărcat ca să te destinzi şi să pierzi nişte calorii.

 

 

7. Ia cu tine o sticluţă cu ceai de ghimbir

Cumpără din piaţă sau de la supermarket rădăcină de ghimbir. Într-un litru de apă fiartă pune o bucată (cam cât degetul mic) de ghimbir spălat, lasă-l la fiert 2-3 minute, după care stinge focul şi mai lasă 5 minute la infuzat.

Poţi să consumi 2 căni pe zi (poţi să-l faci mai puţin concentrat dacă ţi se pare prea iute la gust), deoarece acest ceai este recunoscut pentru faptul că stimulează digestia şi ajută în curele de slăbire. Nu este recomandat persoanelor care au probleme cu inima.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ilinca pe 26 Apr 2012, 00:27
    Ardeiul iute ajuta la slabit

    Eu deja respect primele 4 sfaturi...sunt ffff bune...le recomand tuturor sa le incerce! Este foarte important ce mancam, cum mancam si cat mancam. Probleme cu greutatea pe care le-am avut m-au facut sa-mi schimb total alimentatia. Am urmat si un tratament cu pastile pe baza de ardei iute-Chilliburner si am slabit atat cat a fost necesar ca sa ma simt iar bine in pielea mea. Sanatate multa!

    0
    0

  • CuteSuzy pe 20 Nov 2011, 18:05
    Sfaturi utile pentru cele acre avem job de 8 ore/zi

    Utile sfaturile din articol. Pe multe le voi introduce si eu in dieta pe care o urmez. Momentan sunt in plin proces de slabire. Mananc echilibrat, merg la fitness si iau pastilele de slabit slim&fit. Sper sa ajung la silueta dorita.:)

    0
    0

  • hermina pe 15 Nov 2011, 15:04
    info

    Buna! Mi-am tot cautat un job pe internet si cred ca am gasit cea mai simpla si banoasa metoda. Tot ce trebuie sa faci e sa trimiti cateva e-mailuri pe zi si poti castiga lejer 100 de euro pe saptamana, lucrand doar 2-3 ore pe zi. Cauti un job la domiciliu sau pur si simplu vrei sa iti suplimentezi veniturile? Iti ofer un job pe care poti sa il practici de la calculatorul tau, de acasa, fara prea mare efort. Nu ai nevoie decat de un calculator conectat la Internet si un minim de cunostinte legate de accesarea site-urilor on-line. Pentru informatii suplimentare, trimite un e-mail cu subiectul "INFO" pe adresa hermina11_mih@yahoo.com

    0
    1

  • lexa virgo pe 14 Nov 2011, 10:23
    ?

    dar 7 sfaturi de ingrasat unde gasesc?

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod