7 obiceiuri sănătoase pe care să le furi de la oamenii slabi

Descarcă aplicaţia Noom Coach pe smartphone-ul tău şi vei calcula cu uşurinţă caloriile din alimentele pe care le consumi. Funcţionează! Noi am testat-o!
Diete de înfometare nu reprezintă o soluţie pentru a rămâne slabă pe termen lung. Ştii şi tu acest lucru, fie că l-ai încercat pe pielea ta, fie ai avut persoane din anturaj care au încercat să slăbească prin înfometare. Însă, poţi să furi anumite obiceiuri sănătoase simple pe care le au unele persoane care au o greutate corporală normală. Aici nu vorbim despre persoanele care au fost înzestrate de mama natură cu un metabolism alert şi care obişnuiesc să mănânce orice, de cele mai multe ori într-un mod haotic.


Trebuie să furi acele obiceiuri sănătoase ale persoanelor care au reuşit să slăbească şi să se menţină, schimbându-şi total regimul alimentar. Optând în mare parte a timpului pentru alimente sănătoase, neprelucrate industrial, riscul de a te îngrăşa este mult diminuat, aşa că fură din obiceiurile oamenilor slabi care au reuşit să obţină rezultate spectaculoase şi nu s-au mai îngrăşat odată ce şi-au schimbat regimul.

Potrivit specialiştilor este mai eficient să-ţi aranjezi mesele şi spaţiul de la muncă sau acasă astfel încât să elimini toate tentaţiile şi să nu ai la îndemână tot soiul de alimente nesănătoase în loc să ţii diete peste diete.
Dacă păstrezi la birou şi acasă numai alimente sănătoase îţi va fi mai uşor să faci alegerile bune şi să slăbeşti fără să te chinui.

Descoperă câteva soluţii eficiente ca să slăbeşti fără efort:

1. Ţine fructele şi legumele mereu la îndemână


Organizează frigiderul cu legume proaspete şi de sezon pe care să le vezi de fiecare când îl deschizi. De asemenea, este bine să ai în bucătărie un bol plin cu fructe proaspete pentru a le savura de câte ori ţi se face poftă de ceva dulce.



2. Pune-ţi pe telefon o aplicaţie care te ajută să numeri uşor caloriile


Există o mulţime de aplicaţii pentru smartphone care te ajută să ai un plan alimentar sănătos pentru a scăpa de kilogramele în plus. Noi îţi recomandăm să încerci aplicaţia Noom Coach care îţi va de un real folos pentru a cunoaşte lucruri elementare despre valoarea calorică a fiecărui aliment. Vei descoperi cu uimire cât de uşor poţi să calculezi caloriile pe care le consumi zilnic şi vei fi mai responsabilă atunci când alegi un anumit produs din comerţ.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod