2010: Top 5 diete aberante

Din dorinţa de a avea silueta perfectă, mulţi dintre noi apelează la cele mai stupide şi ciudate diete. Tu până unde eşti dispusă să mergi pentru a slăbi? Iată câteva dintre cele mai aberante diete ale anului.
Din dorinţa de a avea silueta perfectă, mulţi dintre noi apelează la cele mai stupide şi ciudate diete. Tu până unde eşti dispusă să mergi pentru a slăbi? Iată câteva dintre cele mai aberante diete ale anului.

1. Injecţii cu urină

Această dietă se bazează pe injecţii zilnice cu un hormon, numit HGG, extras din urina femeilor însărcinate. Deşi acest hormon era folosit în tratarea problemelor de fertilitate, unii cercetători susţin că injecţiile cu HGG reduce şi apetitul. Pe lăngă aceste injecţii, regimul impune şi consumul a doar 500 de calorii zilnic.


2. Dieta bazată pe mancare pentru bebeluşi

Un număr mare de vedete, precum Jennifer Aniston sau Lady Gaga, susţin că această dietă le-a adus silueta mult visată. Regimul presupune înlocuirea celor trei mese zilnice recomandate unui adult cu mici porţii de mâncare pentru bebeluşi. Deşi nutriţioniştii atrag atenţia că o astfel de alimentaţie poate aduce carenţe importante, vedetele care au optat pentru un astfel de regim declară că piureurile cu care se hrănesc bebeluşii fac parte dintre cele mai eficiente metode de slăbit.


3. Dieta cu tenii

Ai fi dispusă să înghiţi oua de tenii pentru a slăbi? Se pare că pentru mulţi nu există limite când vine vorba de slăbit. Această dietă se bazează pe înghiţirea acestui parazit, ale cărui ouă pot fi găsite în carne preparată necorespunzător sau în fecalele animalelor infectate, care se dezvoltă apoi în intestin. Această metodă este însă una foarte periculoasă pentru sănătate. Acest parazit poate provoca atacuri de apoplexie sau meningită.

4. Dieta cu prăjituri

Un profesor în nutriţie de la Kansas State University a reuşit să slăbească consumând doar un anumit tip de prăjituri. Acesta a vrut să demonstreze că, pentru a slăbi, contează mai mult numărul de calorii pe care îl consumi decât valoarea nutriţională a alimentelor.
Specialiştii atenţionează că deşi s-ar putea să fie eficientă în scăderea în greutate, un astfel de regim poate afecta serios sănătatea.

5. Dieta part-time

Încă o dietă trăsnită încercată de vedete. Regimul se bazează pe următoarea regulă: o zi de înfometare totală, urmată de o zi în care îţi este permis să mănânci orice, în orice cantitate. Pe cât sună de ciudat, pe atât este de nesănătos, avertizează specialiştii. În acest caz, stomacul poate avea de suferit, iar scăderea în greutate este de scurtă durată.
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • miha_viz pe 29 Dec 2010, 15:23
    diete

    ca sa te fii mereu slaba , trebuie sa te infometezi . asta e clar . daca esti predispus la ingrasare , te ingrasi si cu aer. am vazut-o pe ramona badescu cat a amancat in emisiunea cireasa de pe tort , adica f.f.putin , si zicea ca este sarbatoare , de aceea isi permite sa manance atat. dar atunci oare cat mananca de fapt?

    1
    0

  • dora pe 29 Dec 2010, 12:39
    se poate

    dietele sunt o prostie. am 58 kg, la 1,66, la 38 de ani, cu 3 copii la activ. daca mananci cat iti trebuie, adica nu ca porcul - cantitati de bun simt, reduci sau raresti mancatul seara - eventual o cana de lapte, un fruct sau doar gusti ceva - si se poate, mie nu mai mi-e pofta de nimic seara, poti slabi si sa te mentii foarte bine. si nu trebuie sa te abtii de la nimic, nici macar de la dulciuri. dar trebuie mancate doar din cand in cand, nu toata ziua si cantitati industriale. si conteaza si putin miscare, nu neaparat pt. slabit, ci pt. tonusul muscular, care avantajeaza optic corpul.

    2
    0

  • eu pe 28 Dec 2010, 19:42
    slabit

    Diete= prostie.Eu am slabit 32 kilograme intr-un an cu sport si cu copilul mic.Si nu am nici piele atarnata nici celulita nici vergeturi..deci.....sa fim seriosi..nu m,ananci ca prostu` da` nici nu stai flamand ca prostu`..infometarea si dietele restrictive duc la luarea dubla in greutate dupa incetarea curei.

    1
    0

  • gabi pe 28 Dec 2010, 05:26
    nu e sanatos sa slabiti mult in timp scurt

    cel mai sanatos este sa slabiti 500 gr/luna, sa va mentineti o luna si apoi iarasi 500 gr...si asa mai departe

    1
    0

  • gabi pe 28 Dec 2010, 05:21
    eu am slabit cu regim echilibrat

    eu am slabit 20 kg in 2 ani cu regim alimentar echilibrat si foarte putin sport (bicicleta medicinala): md: 2 felii paine, 1 felie cascaval, 1felie parizer/salam, castravete sau rosie sau ambele, o cafea fara zahar,o bucatica de ciocolata; p: 2 felii paine, supa de legume cu sau fara carne, o bucata de carne cu garnitura de legume fierte sau crude sau ambele, un desert (o pajitura mica sau inghetata), apa plata sau suc dulce acidulat sau nu; c: 2 felii paine, o omleta si salata sau paste cu branza la cuptor sau ficatei prajiti cu piure si salata, un desert, apa sau suc; gustari: fructe crude sau iaurt cu sau fara fructe. ocazional beau un pahar de sampanie sau alta bautura alcoolica, dar nu mananc tot ce se ofera la o serata la restaurant/barbecue party pe plaja/aniversare la prieteni. de aproape un an mai beau o cafea fara zahar si la pranz, pentru ca m-am mutat intr-o tara tropicala si scade tensiunea din cauza caldurii. acest stil de alimentatie, chiar daca are cam multe dulciuri pentru a fi considerat un "regim", a fost "elaborat" de prietenul meu care este medic si care ma sustine sau ma cearta cand am tendinta sa abandonez. daca v-am convins, succes!

    0
    0

  • daria pe 20 Dec 2010, 00:38
    dieta!!!si iar dieta

    fetelor..daca intradevar vreti sa tineti o dieta...incercati-o pe cea a Nicoletei Luciu....E foarte buna si da rezultate....am testato....

    0
    0

  • byank1 pe 18 Dec 2010, 17:23
    fan eva

    cum devii fan eva??:)

    0
    0

  • papusa_dulce pe 18 Dec 2010, 15:58
    un vot va rog? :D si inscrieti-va si voi :P

    http://fashionville.eva.ro/orasul-lui-papusa_dulce

    0
    0

  • Alina pe 18 Dec 2010, 15:27
    prostii

    cine crede in asa diete? Doamne..fetelor pastrati limiteile,atingeti un echilibru,si nu traiti ca sa mincati....fiti fericite asa cum sunteti,incercati sa vedeti partea plina apaharului...sarbatori fericite

    0
    1

  • Dana pe 18 Dec 2010, 15:14
    Dieta part-time

    Eu cam asa am reusit sa slabesc, desi am adaptat-o putin... de exemplu in cursul saptamanii resuceam cantitatea de alimente, mai multe ceaiuri, mai multe fructe, iar in week-end imi permiteam sa mananc ceva dulce, sau orice alt lucru de care aveam pofta. Pentru ca nu putem trai intr-o permanenta cura.

    0
    0

  • arosoaie pe 18 Dec 2010, 11:20
    mesaj

    Orice dieta trebuie sa aiba limite si sa fie adaptata fiecarei persoane in parte pentru a nu fi periculoasa pentru organismul tau.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod