Alb si rosu, iubire nemarturisita...

Exuberant si dinamic, etalandu-si florile albe si rosii pe fundalul frunzisului tropical, parand a-si trage seva din solul reavan al unei paduri de conifere, acest aranjament...

Exuberant si dinamic, etalandu-si florile albe si rosii pe fundalul frunzisului tropical, parand a-si trage seva din solul reavan al unei paduri de conifere, acest aranjament bizar este mesagerul ideal al sentimentelor tale...

Flori albe si rosii: iubire nemarturisita, in limbajul florilor. Cea mai buna alegere pentru o declaratie de dragoste... De ce nu? Suntem doar in anotimpul iubirii! Ce mesager v-ar putea pleda mai sincer si dezinteresat cauza fata de persoana iubita decat florile?

"Crede-ma, te iubesc!" soptesc imbujorandu-se lalelele orientale, cochete si misterioase.

Imaculate, cu parfumul imbatator al inocentei, freziile stau marturie a sinceritatii lor.

Pentru a fi adevarata, iubirea are neaparata nevoie de doua ingrediente... "magice": modestia si rabdarea, reprezentate aici de zambile si salcie.

Privind sfioase spre pamant, corolele parfumate ale zambilelor albe sunt ilustrarea vie a virtutii ce desavarseste frumusetea si iubirea: lipsa trufiei.

Pe de alta parte, nici o alta planta nu poate fi un mai potrivit simbol al rabdarii, al puterii de a indura, decat mladioasa salcie, adevarat "Arbore al Vietii".

Prezenta mugurilor pe crengi, ca si frunzisul exotic ce invaluie ansamblul, ne proiecteaza in lumea posibilitatilor latente, de o uluitoare diversitate, lumea lui ce ar fi daca... raspunsul ar fi "Da!".

Caci iubirile nu sunt niciodata la fel... Iar la baza intregii declaratii se afla sursa misterioasa a iubirii, sufletul, la fel de ambivalent si fertil precum solul padurii.

Protagoniste sunt lalelele rosii, freziile si zambilele albe. In roluri secundare: ornithogalum, strelizia, eucalipt, aralia, T-grass, aspidistra, salix, toate dispuse dinamic si asimetric, intr-o combinatie tip safari.

Realizat de designerii florariei Holland Trading Flower, acest aranjament este ideal pentru interioare simple si luminoase, putand inveseli chiar si cel mai sobru decor. Pret: 1.200.000 lei / 120 lei noi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod