Femeie zâmbet

Tehnici de seducţie: cum cucereşti o femeie de 30 de ani. 10 sfaturi

Femeile de 30 de ani sunt mai uşor de cucerit decât cele de 20 de ani, dar mai greu precum cele de 40. Dar, orice tehnică de cucerit se poate aplica numai în cazul în care femeia doreşte conştient sau inconştient să se lase cucerită. Dacă nu, e pierdere de vreme. Nu încercaţi să cuceriţi o femeie aflată în luna de miere! Dă rezultate numai în comediile de situaţii.

O femeie de 30 de ani are experienţă în ce priveşte relaţiile. A avut cel puţin o legătură de lungă durată cu un bărbat. Sunt multe şanse să fi fost căsătorită, să aibă un copil sau doi.

Există cazuri de femei la 30 de ani, foarte frumoase, care încă nu s-au decis ce vor să facă cu viaţa lor. Se află încă în căutarea partidei perfecte care nu mai apare. Acestea sunt mai uşor de cucerit, dar e foarte greu de păstrat o relaţie cu ele. Sunt extrem de pretenţioase şi destul de repede se ajunge într-un punct mort.
Femeile care au fost căsătorite şi au copii sunt dispuse la relaţii pasagere, dar nu mai au încedere în bărbaţi.

E nevoie de răbdare şi efort pentru a construi un parteneriat cu o femeie care a fost căsătorită. Doamnele din această categorie caută, în general, bărbaţi maturi, care au o carieră stabilă, care pot să le ofere protecţie şi echilibru emoţional. Problema că şi bărbaţii care au trecut de 30 de ani au un trecut. Şi ei au fost căsătoriţi sau au avut eşecuri în dragoste. Pentru un bărbat, vârsta de 30 de ani e, din acest punct de vedere, mai uşoară decât pentru o femeie.

Dar cum poate fi cucerită o persoană de sex feminin care a împlinit 30 de ani?

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gogu pe 14 Mai 2016, 15:43
    vorbe cu greutate

    În primul rând trebuie menționată greutatatea ambelor specimene. Între doi burtoși, vorba magică ar fi: "Ne dăm puțin pe dârniuș?!"

    1
    1

  • eu eu pe 14 Mai 2016, 14:03
    chiar asa!

    nota 10 din 10 pentru articol..! ai perfecta dreptate

    0
    3

  • aha pe 14 Mai 2016, 10:53
    niet

    Ai ratat din start daca te duci cu gandul ca tu ca barbat tu esti cel care trebuie sa seduci/cuceresti o femeie. Femeia trebuie sa fie cea cea care trebuie sa se gandeasca cum sa te seduca. Se vede ca o femeie a scris articolul. Punctul 10. femeile sunt atrase mai mult de conversatie doar fiindca exista un numar mare de babuini. Atunci doar am conversa si le-ar sari pofta de sex femeilor:). Ar insemna ca femeile se masturbeaza sau fac sex cu altu, ceea ce spune multe.

    2
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod