Poveste adevărată. Dar dacă are foarte mulți bani? O femeie nehotărâtă!

Dacă mă îndrăgostesc de el și-mi părăsesc familia? Mărturisesc că deja îmi trec astfel de gânduri prin cap. Aș putea să încep o viață nouă, lângă un alt bărbat. S-o iau de la capăt. Dar ce obțin? Sunt mulțumită cu familia mea, nu vreau decât să văd dacă mai pot să seduc, dacă mai am ceva de descoperit.
Mă întreb, uneori, de ce niciodată, noi oamenii, nu suntem mulțumiți cu ce avem? Ne dorim mai mult, mereu mai mult. Ne plictisim repede și aruncăm totul în aer pentru a o lua de la început și pentru a ajunge, într-un final, în același punct. La nemulțumire.

 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • antiprosti pe 29 Dec 2015, 15:14
    frustrati

    Articole pentru frustrat(e)i! Oamenii care au asemenea ganduri nu sunt facuti pentru a avea o familie si responsabilitati! Tot "articolul" degaja o mare cantitate de egoism, de egocentrism! Intr-o relatia important este ce dai mai mult decat primesti! Jalnic articol, ca si celelalte de pana acum! Mai demult, femeile de acest gen aveau un nume C urv E!

    0
    0

  • giani de la somcuta mare pe 28 Dec 2015, 13:13
    telenovele dambovitene

    iar apar subiete rasuflate..imi aduc aminte de revistele alea din anii 90 cu povesti lacrimogene tip...povesti adevarate sau povestea mea...de la taraba pe net....penibil

    10
    2

  • Cristi pe 28 Dec 2015, 11:46
    perechea

    banii nu aduc fericirea! incearcati sa Comunicati si oferiti la schimb fericirea voastra contra fericirea lui; si nu uitati ca un copil (doi,trei) nu va face mai putin femei in ochii unui barbat. Cu totii aveti nevoi biologice de amor(sex). Daca nu rezolvati asa, sigur se gasesc amanti pentru placerea trupului!

    0
    1

  • Bruno pe 28 Dec 2015, 10:21
    DE LUAT AMINTE

    Este foarte adevarat , iar articolul este bine conturat.Se intimpla de multe ori in viata si intre cupluri asa ceva.De ce? simplu...Pt ca majoritatea se grabesc in a alege partenerul.Nici unul nu este atent la genele din care provine el sau ea...acolo sunt adevaruri nestiute nici de ei...pt ca in parinti se transfera genetica.Asa ca daca soacra e una cicalitoare asa va fi si sotia in timp daca nu invata sa evolueze.Napoleon Hill care a vindut peste 60 mil de carti a spus simplu .Ai grija cind iti alegi partenera ca daca nu este pe frecventa cu tine nu vei ajunge sa creezi nimic.Si este adevarat.De multe ori suntem atrasi de sex si dupa ce vine copilul intervin probleme financiare totul se destrama si ele ca si barbatii sunt victime ale propriei slabiciuni.Ce faci? ierti? nu? fiecare face ce simte..Eu stiu un singur lucru ca nu poti face din Frankistien un Print asa ca in momentul unei aventuri depinde cat de puterinca este fiecare face ce simte...Daca ieri poti sa castigi dar si sa pierzi pt ca toata viata te va bantui gandul ca ai gresit..si daca vine copil este condamnat la o viata de nimic.Asa ca cel mai bine este ca fiecare sa isi dezvolte constiinta si sa fie sincer cu el sa lucreze la casnicia lui zi de zi si pt ca sunt si bune si rele cel mai bine e sa va iubiti NECONDITIONAT. pt ca doar asa apar si lucruriile materiale la cere visezi..din iubire.Un barbat iubit va darui maxim sotiei lui.Unul care este tot timpul pus la zid nu va face nimic decat compromis de dragul copiilor si can va apare una indiferent de varsta va fugi ca ars...Asa ca trebuie echilibru si armonie.Iubire neconditionata si respect.Astea sunt cele mai importante..dezvoltarea constiintei fiecarula sa isi dea seama ca daca vor gresi vor rani rau inimele cero care ii iubesc.Cand ai consiinta esti sincer si nu gresesti...

    5
    0

  • vlad tepesh pe 28 Dec 2015, 09:45
    oare?

    pentru cei/cele care nu au trait astfel de experiente: nu iti parasi sotul/sotia pentru amant/amanta. cu amantul/amanta te bucuri doar de partea placuta a vietii, in timp ce cu sotul trebuie sa le imparti pe toate. cand amantul/amanta devine sot/sotie, va fi la fel de "plictisitor" ca si cu sotul/soatia de dinainte. daca ai chef de o aventura, fa-o discret cu cineva la fel de interesat de discretie ca si tine. altfel divortezi si te insori la fiecare doi ani ... bucura-te de viata, dar fa-o cu cap!

    6
    2

  • Iulica pe 28 Dec 2015, 09:38
    Plictiseala

    Daca te plictisesti, citeste Kama Sutra

    5
    1

  • teodor demetru pe 28 Dec 2015, 09:15
    comment

    acum doi ani sotia mea s-a cuplat cu un tip,mare amor mare,insurat si acela,cu doi copii,noi cu un copil...a cerut divortul,i l-am acordat,a divortat si acel tip dupa un an si jumatate iar acum sunt oarecum impreuna,distanta dintre ei e de 500 km...imi vad copilul ori de cate ori am ocazia,petrecem vacantele impreuna insa ii citesc in adanc de suflet suferinta...fosta pare ca e ok,primeste mereu cadouri si bani si totul e pink...doar ca atat ea cat si acel tip isi neglijeaza copiii...care ar fi morala?poate ma iluminati voi....

    6
    0

  • oarecare pe 28 Dec 2015, 08:57
    complex

    Habar n-aveți cât de veridic este subiectul! Se întâmplă atât de des acest lucru! Un singur AMĂNUNT nu apare aici, poate cel mai important din viață: iubirea. Ea este singura care mută munții. Când ea există, orice alt lucru devine secundar. Iubiți, oameni buni, dacă aveți ocazia; este cel mai minunat lucru care ni se poate întâmpla!

    6
    0

  • vasi pe 28 Dec 2015, 07:53
    Vanitate !

    Vanitate umana combinata cu prostie si iese solutia finala !Deziluzie !

    10
    0

  • petrelup pe 28 Dec 2015, 05:46
    intrebare

    mai urmează o intrebare: dacă are mulți bani, de ce o fi divorțat?

    9
    1

  • bogdan pe 28 Dec 2015, 02:35
    De Umplutura

    Hai sa umplem netul cu articole de 2 lei. Repede pina nu se prind garabetii.

    10
    0

  • A. pe 28 Dec 2015, 01:45
    Sa lamurim putin lucrurile

    Imi vine greu sa cred ca e adevarat articolul. Vrei sa stiii daca mai poti sa seduci? Uita-te in oglinda. Raspunsul este acolo. Vrei sa ai o aventura? Spune-i sotului despre asta si paraseste-l. Nu te fofila pe la spatele lui ca o lasa, pentru ca exact asta esti. Monotonia o sa iti apara si cu amantul, stai linistita. E cauzata de trecerea timpului. Nu iti bate joc de un om normal si un copil doar ptr ca esti curioasa. Daca faci asta, spune-le sa stie la ce sa se asteapta. Legat de ''dar daca are bani?''...deja mi-am dat seama ce fel de om esti.

    25
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod