Siguranta pentru copilul tau - jucariile eco

Prichindelul tau se poate juca cu masinute, caluti-balansoar, motociclete, biciclete, tractorase, ratuste, papusi sau alte figurine confectionate din lemn, fara ca tu sa iti faci vreo grija.

Am intrebat-o pe Elena daca, totusi, a reusit sa achizitioneze un cadou pentru nepotica ei: "Pana la urma i-am cumparat o carte de colorat. Din pacate, nu am reusit sa ii gasesc o jucarie ecologica. Am inteles ca exista cateva firme in Romania care produc astfel de jucarii, dar le exporta, pentru ca piata din Romania este 'ahtiata' dupa plasticuri si produse de proasta calitate.
Sper sa se schimbe ceva cat de curand, sa ne autoeducam, pentru ca sanatatea copiilor nostri este cea mai importanta".

Dar de unde putem achizitiona jucarii ecologice? Le poti comanda de pe internet. Nigelsecostore.com iti pune la dispozitie o serie de jucarii ecologice, confectionate din lemn, la preturi rezonabile. Daca baietelul tau are mai mult de trei ani, ii poti cumpara un elicopter din lemn, care functioneaza pe baza de energie solara. Este disponibil in patru culori si te costa 17,49 lire sterline.

Ecoparents.co.uk pune la dispozitie, pentru fetita ta, papusi realizate manual din bumbac, potrivite oricarei varste.
Pretul unei astfel de papusi este de 7,95 lire sterline.

Pe Jocoteca.ro am descoperit setul de constructii Varis, cu 222 piese din lemn, recomandat copiilor de peste 3 ani. Aceasta jucarie ecologica este realizata din lemn de cea mai buna calitate, netratat cu substante toxice. Pe langa faptul ca este o jucarie sigura, influenteaza imaginatia si creativitatea, impune dezvoltarea intelectuala, in special aptitudinile de memorare, analiza si decizie, influenteaza perceptia vizuala, ajuta la invatarea primelor concepte de matematica si este compatibil cu toate etapele copilariei.
Acest set de constructii te costa 207 lei si iti este livrat in 4-10 zile.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dan pe 25 Feb 2013, 10:34
    Foarte interesant si folositor

    Un articol demn de atentie si care merita citit. Eu am gasit pentru baietelul prietenilor mei niste jucarii ecologice foarte dragute, pe www.edukid.ro. Gama jucariilor este foarte mare, iar calitatea o egaleaza. Baiatul a fost incantat, e interesat de chestii mai stiintifice, telescoape/microscoape si i-am luat un telescop.

    1
    0

  • Lia pe 1 Dec 2011, 18:36
    jucarii ecologice educative

    Am gasit pe net cateva jucarii ecologice foarte dragute pentru copii. Sunt foarte colorate si interesante, nu am mai vazut acest tip de jucarii pana acum. Fetita mea de 4 ani a fost incantata cand am realizat impreuna tot felul de animalute, masinute. Vi le recomand, le gasiti pe biomania.ro.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod