Stevie Wonder, premiat de Obama

La Casa Alba se pregateste un concert pentru saptamana aceasta in onoarea lui Stevie Wonder, a carui muzica a asigurat coloana sonora pentru campania presedintelui Barack Obama. Reprezentatii de la Casa Alba au declarat ca presedintele si Prima Doamna, Michelle Obama, ii vor oferi lui Wonder premiul "Library of Congress", pe 25 februarie.

La Casa Alba se pregateste un concert pentru saptamana viitoare in onoarea lui Stevie Wonder, a carui muzica a asigurat coloana sonora pentru campania presedintelui Barack Obama, aflam de pe site-ul variety.com.

Reprezentatii de la Casa Alba au declarat ca presedintele si Prima Doamna, Michelle Obama, ii vor oferi lui Wonder premiul "Library of Congress", pe 25 februarie.

Stevie Wonder a cantat la "Democratic National Convention" din Denver, in noaptea in care Obama a acceptat nominalizarea partidului sau. Acesta a mai cantat si in cadrul unui concert in saptamana inaugurarii lui Obama.

Cantecul sau, "Signed, Sealed, Delivered I'm Yours", a fost tema muzicala in timpul campaniei. Obama s-a folosit si de melodia "Higher Ground" in timpul campaniei sale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod