Şi bebeluşii merg la spa! 10 imagini care îţi aduc zâmbetul pe buze

După o zi lungă, tot ce îţi doreşti este o baie fierbinte şi un masaj bun, ca să te scape de tensiune. Mai ales dacă eşti bebeluş!
Un spa din Australia, numit Baby Spa Perth, oferă masaj şi hidroterapie de cea mai bună calitate clienţilor săi. Iar limita de vârsta este strictă: şase luni!

Fotografiile cu micuţii răsfăţaţi cu şedinţe de masaj, de bălăceală şi hidroterapie au cucerit inimile internauţilor din întreaga lume. Bebeluşii sunt atât de senini şi relaxaţi încât nu poţi decât să te topeşti de dragul lor.

Specialiştii din cadrul spa-ului pentru bebeluşi au inventat chiar şi un colac special, denumit Bubby, menit să le ţină copiilor capul la suprafaţa apei.
Apa este tratată cu ozon astfel încât să fie pură şi să nu conţină bacterii sau substanţe periculoase pentru micuţii clienţi.


Hidroterapia este deosebit de benefică pentru copii. Îi ajută să-şi dezvolte musculatura, să înveţe cum să-şi controleze mişcările corpului şi îi pregăteşte pentru viitoarele lecţii de înot.

Spa-ul din Australia nu este singurul de acest fel, ci face parte dintr-o fanşiză prezentă şi în Anglia, Africa de Sud şi Spania, fiind fondată de Laura Sevenus.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod