O fetiță și mama ei s-au transformat în personaje Disney. Fotografiile lor sunt uimitoare!

Ce se întâmplă când mama ta este de meserie fotograf? Ei bine, poți deveni orice prințesă Disney dorești!
Este și cazul unei fetițe în vârstă de 7 ani pe nume Layla, care a avut oportunitatea de a fi pe rând toate prințesele din desenele animate pe care copiii din întreaga lume le iubesc.

Mama Laylei, pe nume Camila Courts, este fotograf și a organizat ședințe foto în care fiica sa a fost personajul principal. Micuța s-a costumat în Cenușăreasa, Albă ca Zăpada, Ariel din "Mica sirenă", dar și în personaje care nu fac parte din lumea Disney, precum prințesa Leia din "Războiul stelelor", Rowena Ravenclaw din "Harry Potter" sau Violet din "Incredibilii".

Totul a început în urmă cu doi ani când Camila i-a cupărat fiicei sale o rochița de prințesă dintr-un magazin Disney.
Pentru că prima fotografie a ieșit atât de bine, cele două au continuat jocul de-a prințelese și au strâns pe Instagram peste 19.000 de fani, potrivit boredpanda.com.

Mama și fiica își fac singure rochiile sau le comandă de la un croitor din orașul lor. 

Descoperă fotografiile realizate de Camila Courts împreună cu fiica ei:
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod