Organizeaza-i un party micutului tau!

Daca vrei sa ii organizezi copilului tau o petrecere de neuitat, poti sa apelezi la o serie de organizatori, care ar putea sa iti faca prichindelul foarte fericit. Iti oferim noi cateva solutii...
Daca vrei sa ii organizezi copilului tau o petrecere de neuitat, poti sa apelezi la o serie de organizatori, care ar putea sa iti faca prichindelul foarte fericit. Iti oferim noi cateva solutii pe care le-ai putea incerca:

Kinder Carnaval
ii deschide poarta micutului spre lumea basmelor si a jocurilor. Mesagerii voiosiei si ai desenelor animate iti stau la dispozitie pentru a-l indruma si supraveghea pe copilul tau in modelajul de lut sau plastilina, precum si in concursurile de colorat.

Compania iti pune la dispozitie produse atat pentru copilul tau, cat si pentru tine, iar daca nu vrei sa te deplasezi de la domiciliu, Carnavalul poate veni la tine acasa, oferindu-i posibilitatea prichindelului sa fie eroul preferat.
Se poate ocupa de tot: de la amenajarea locatiei cu baloane, figurine, mancare, pana la elementele surpriza, clowni si zane, care intretin atmosfera.

Meniul este destul de variat, pornind de la mici gustari pana la pizza, vata pe bat si chiar o fantana de ciocolata. Pretul unui meniu nu depaseste 35 lei. Atat pentru copii, cat si pentru adulti, Kinder Carnaval organizeaza demonstratii de biliard artistic, cu Gabi Visoiu, campion national si medaliat international la acest sport. Poti intra pe www.kindercarnaval.ro pentru mai multe detalii.

Pentru picii cu varste cuprinse intre 2 si 11 ani, Casuta cu povesti le ofera mai multe variante de a petrece ziua de 1 Iunie.
Prichindelul tau poate fi, pentru o zi intreaga, detectivul Sherlock Holmes, unul dintre piratii din Caraibe in cautare de comori nestemate sau chiar poate face echipa cu eroii Power Rangers. Fetitele pasionate de basme pot deveni Alba ca Zapada sau Frumoasa din Padurea Adormita.

Cei de la Casuta cu povesti iti pun la dispozitie si un spatiu de joaca cu multa iarba verde, animatori, masina de baloane de sapun si chiar un tort pentru sarbatorit. Compania ofera un meniu variat atat pentru copii, cat si pentru parinti.
Cei mici pot degusta puiul shanghai, buletele de cascaval, dar si diferite feluri de sandvisuri. Pretul unui meniu poate porni de la 29 lei si poate ajunge la 43 lei pentru fiecare copil. Acceseaza www.casutacupovesti.eu pentru a pune la punct petrecerea micutului.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Fărcaș Gelu Dănuț pe 26 Ian 2014, 14:29
    Petreceri copii Bucuresti

    Puteti gasi informatii despre locurile de joaca din Bucuresti care organizeaza petreceri pentru copii pe www.petrecericopii.eu

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod