Organizeaza-i un party micutului tau!



BluParty iti poate delecta micutul cu jocuri interactive, concursuri pe echipe, dans si face painting. Daca Tinker-Bell, Barbie, Daphne, muschetarii, Harry Potter, Scooby-Doo, Tweety, Silvester si Bugs-Bunny sunt personajele preferate ale copilului tau, pentru 200 lei, timp de o ora si 30 de minute, se poate distra copios. Il poti invita pe Clownul Pepo sau pe Profesorul Distrat, care va realiza o serie de experimente pseudo-stiintifice, sau ii poti concepe un Karaoke Party, bineinteles, contra cost. BluParty iti poate recomanda o locatie potrivita pentru varsta si numarul de invitati. Este suficient sa dai o tura pe www.bluparty.ro pentru a afla mai multe detalii.
 

In oferta de 1 Iunie, Clown Party a inclus, pe langa inchirierea de animatori pentru copii, clowni sau personaje de basm,  si teatru de papusi si marionete. Tariful de inchiriere incepe de la 120 lei/ora si ajunge la 200 lei/ora pentru fiecare animator. Petrecerea poate avea loc oriunde pofteste cel mic, animatorii fiind transportati de buburuza firmei.

Poti alege chiar o tematica a petrecerii, piciul fiind cel care hotaraste, avand mai multe variante: Petreceri cu clown,  Petreceri cu personaje de basm, printese, zane, spiridusi, Petreceri cu pirati, Petreceri cu ingerasi si fluturasi. Clown Party iti poate delecata prichindelul oriunde in Bucuresti sau Focsani, asa ca, intra pe www.clownparty.ro pentru a afla ultimele detalii.


De 1 Iunie, AtlasParty va amenaja un spatiu in care prichindelul tau sa picteze diverse obiecte, pe care sa le poata lua acasa drept amintire, precum si o mini scena, pe care se vor desfasura concursuri si se vor acorda premii. La petrecere vor fi prezente mai multe personaje iubite de cel mic: Testoasele Ninja, Zana Maseluta si Magicianul.

Zbenguiala va incepe cu clownii, care il vor picta pe copilul tau si ii vor modela baloane. Vor urma concursuri de dans, de indemanare si o multime de competitii zapacite, in care amuzamentul va fi scopul principal. AtlasParty organizeaza si un concurs de Miss si Mister Prichindel.
Intalnirea se poate incheia, in functie de buget, cu un concert al unei trupe foarte indragite de cel mic si agreata de tine. Tasteaza www.atlasparty.ro pentru a-l face pe micut cel mai fericit de ziua lui.

Daca, din diferite motive, nu ai posibilitatea de a-i organiza celui mic o petrecere privata, mergi la o petrecere in aer liber. De 1 Iunie, incepand cu ora 12.00, compania de evenimente pentru copii Zurli Events impreuna cu ArCub organizeaza, in parcul Cismigiu, in zona debarcaderului, marea petrecere pentru pici "Cismigiul Copiilor".

Nebunia incepe cu Aventura Piratilor Zbang si Zbeng, continua cu Joaca de-a indienii, Zana Buna si Tura Vura si se incheie cu Intalnirea Eroilor.
Micutii indieni vor fi impartiti in doua triburi, primesc nume - Pana de Vultur, Ochi de Urs, Rasarit de Soare, Raza de Stea etc. - sunt pictati, primesc pene si margele si invata diferite ritualuri. Baietii isi pot pune la bataie curajul cu eroii lor preferati, Batman si Superman. Intra pe www.zurli.ro ca stii ce pierzi daca ratezi petrecerea.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Fărcaș Gelu Dănuț pe 26 Ian 2014, 14:29
    Petreceri copii Bucuresti

    Puteti gasi informatii despre locurile de joaca din Bucuresti care organizeaza petreceri pentru copii pe www.petrecericopii.eu

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod