Influencer la 3 ani: Băiețelul care pozează cu haine de designer, dar nu are voie să se joace îmbrăcat în ținutele scumpe

Are 26.000 de admiratori pe Instagram care îl urmăresc cum pozează în ținute de marcă și știe deja cum se face un selfie reușit. Elensio Sulaj cucerește internetul!
Nu-i ceva neobișnuit ca un influencer cu zeci de mii de urmăritori să aibă o garderobă plină cu haine de designer care valorează mii de euro. Dar dacă un copil de trei ani face asta, e clar că totul pleacă de la părinții lui.

În cazul lui Elensio Sulaj, un băiețel simpatic din Waltham Cross, comitatul englez Hertfordshire, este vorba de mama sa - Enkeleda Sulaj a făcut din el un fenomen pe Instagram. Ea îi alege ținutele, ea alege locul și felul în care pozează și tot ea are grijă să nu-l lase afară la joacă îmbrăcat la patru ace. Nu de alta, dar ținutele cu care a cucerit 26.000 de admiratori sunt numai de firmă - puștiul poartă numai haine de la Burberry, Versace, Gucci, Givenchy, Moschino și Ralph Lauren!

Hipster de la un an


Enkeleda îl îmbracă ca pe un hipster pe fiul ei încă de când acesta avea doar un an.

De atunci, l-a învățat cum să-și facă selfie-uri. Tot ea se ocupă și de aranjamentele cu magazinele și casele de modă.



Recent, femeia s-a confruntat, însă, cu un val de critici pe TikTok, mulți utilizatori reproșându-i că își chinuie copilul îmbrăcându-l în haine nepotrivite pentru vârsta lui, inconfortabile și scumpe, relatează Daily Mail. Enkeleda susține că micuțul Elensio adoră să pozeze pentru postările de pe Instagram și că acum alege și el ce haine să poarte.

"Îi plăcea să-l pozez, așa că i-am făcut cont pe Instagram; e foarte fotogenic, iar oamenii adoră să vadă poze cu el", a explicat mama băiețelului.

"Nu contează ce crede lumea"


"Am avut câteva înregistrări video care au devenit virale și care i-au adus mulți admiratori, iar de atunci totul a scăpat de sub control - nu ne venea să credem.

Companiile au început să mă caute pentru a vedea dacă eram interesați să colaborăm. Îl întreb mereu dacă vrea sau nu să facem poze și el zice că da sau nu, așa că îl ascult; nu-l oblig niciodată să facă ceva", susține femeia.

"Sper că pe viitor asta se va transforma într-un job pentru el, dar poate face orice vrea când o să crească și îl voi susține orice ar fi, dar momentan ne concentrăm pe asta pentru el. Îi place contul de Instagram și este foarte interesat de modă; are atâtea haine", a mai spus mama lui Elensio.

Tatăl băiețelului, Dreon, în vârstă de 32, are o afacere și susține abordarea soției sale. "Soțului meu îi place contul de Instagram, cât timp Elensio e fericit", a spus femeia.



Cât despre opiniile negative, Enkeleda a ținut să precizeze: "Am avut niște comentarii negative pe TikTok, unde oamenii au zis că nu ar trebui să-l îmbrăcăm în aceste haine pentru că e doar un copil, dar este alegerea mea și fac ce vreau.

Îmi place să-l fac să pară mai mare decât e și cât timp e fericit, nu contează ce crede lumea."

Cel mai bun mic influencer


Garderoba scumpă este doar pentru rețelele de socializare. Când îl scoate la joacă, Enkeleda îl schimbă în haine obișnuite. "Nu-l las să se joace afară în ploaie sau în noroi când poartă ținute de designer - pentru asta are alte haine! Oamenii îl urmăresc pentru stilul său, așa că trebuie să aleg cu grijă ținutele și să mă asigur că e ceva șic. Îi place să poarte haine de designer pentru că a crescut cu ele și îi place cum arată în poze", a explicat femeia.

Citește și: 28 de copii și părinți din seriale.: Cum arată actorii care i-au interpretat

"Toată lumea îi adoră hainele, dar eu nu le vând niciodată - o să păstrez fiecare hăinuță pe care o cumpăr pentru el fiindcă sunt niște amintiri minunate.

Când le iau, am grijă să-i vină măcar pentru un an. Și alte mame par interesate de ținutele lui și își îmbracă copiii asemănător", a spus ea.

"Ne-am făcut atât de mulți prieteni pe Instagram și el e pe cale să devină cel mai bun mic influencer"
, și-a dezvăluit obiectivul mama micului hipster.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod