Cum a reacționat un bebeluș când i s-au dat găuri în urechi! Un video care a creat isterie pe net

O mămică și-a filmat fetița în timp ce i se găreau urechile pentru a-i pune cercei. Acest video a devenit viral și a fost aspru criticat.
Foarte mulți părinți aleg să le pună cercei fetițelor încă de la 4 luni. Chiar dacă poate să pară ceva normal, poți să te lămurești din acest video că este traumatizant pentru copil. Această mămică a creat controverse pe internet, după ce fetița sa de 4 luni a fost filmată izbucnind în lacrimi în timp ce i se găreau urechile. 

Crystal Lynn este o mămică de 34 de ani care a fost aspru criticată de alţi părinţi după ce a postat un filmuleţ cu bebeluşul ei de 4 luni căruia i se dădea un piercing cu pistolul special, scrie publicația The Sun.
Când urechea este străpunsă, fetiță izbucnește într-un plâns puternic, iar la vederea acestui filmuleț multe mame au reacționat foarte dur. 

Au acuzat-o pe mamă de cruzime, în vreme ce unii au susținul că acest lucru poate să fie considerat abuz asupra copilului și că ar trebui să fie ilegal. 

"De ce ai vrea să îi cauzezi copilului tău atâta durere când o mamă ar trebui să îi protejeze? Lasă-l să decidă atunci când este destul de mare", "Cruzime, doar cruzime. Sper că mama este fericită că şi-a pus bebeluşul să treacă printr-o aşa traumă", au fost câteva din reacţiile internauţilor.

Filmulețul a generat o adevărată isterie pe internet, având peste 4 milioane de vizualizări și mai mult de 12.000 de comentarii. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod