Alege tabara perfecta pentru copilul tau

Aventuri in pesteri, echitatie, tenis, limbi straine, alpinism - oferta este extrem de variata
Vara aceasta iti doresti ca prichindelul tau sa petreaca mai mult timp in aer liber si sa invete sa socializeze. Il poti trimite in tabara, intr-o vacanta fara parinti, care ii poate oferi multe oportunitati de a se distra si de a trai o aventura.

Dupa cum sustin si psihologii, segmentul de varsta 6-12 ani este cel mai potrivit pentru ca micutii sa mearga in tabara, iar o astfel de vacanta departe de parinti ii poate face pe copii mai responsabili si pot lega prietenii mai usor. Si unde mai pui ca acum, taberele nu sunt doar niste locuri in care prichindeii merg, se distreaza si se intoc acasa, ci le stimuleaza inteligenta, le pun mintea la contributie.


Anul acesta poti alege pentru copilul tau tabere de limbi straine, temmatice si, de ce nu, de aventuri, la munte sau la mare.
Micutul tau nu are bunici la tara, nu cunoaste minunatiile acestei vieti? Nu-i nimic, le cunoaste acum pentru ca il poti trimite la "bunicii de imprumut" de la tara, unde invata "la fata locului", intra in contact cu animalele si plantele de aici, zburda liber pe campuri, se bucura de natura si poate respira aerul cel mai curat, departe de betoanele din oras.

Copiii sunt curiosi, indrazneti, deschisi, veseli, nerabdatori, nazdravani, aventurosi, iar o tabara ii ajuta sa se simta in elementul lor. Invata sa se adapteze la programul unei tabere, sa respecte si sa accepte anumite reguli, sa se descurce singuri in unele situatii, sa se ajute unii pe altii, sa fie generosi si sa imparta.
Un program de tabara ii responsabilizeaza si ii incurajeaza sa se exprime.


Tabere sportive si de aventuri


Daca micutul tau este pasionat de mersul pe bicicleta si are intre 11 si 18 ani, poate descoperi Romania pe doua roti in perioada 18-24.07.2010, pe traseul Sighisoara-Vulcan/Brasov. Pretul acestei tabere este de 1050 ron pentru 7 zile/6 nopti.

Cand vine vacanta, vine si pe cai, pentru ca Tumba are si tabere de echitatie, atat in romana cat si in germana, iar preturile variaza intre 850 si 1050 ron. Pentru aventurierii din Carpati, exista tabere de munte ale caror pret este de 850 lei pentru 6 zile/5 nopti.

Tabara Mastermind ii ofera prichindelului tau trasee cu franghii la Conacul Bunicilor, unde exista cel mai mare traseu de Rope Course din tara.


Copilul tau isi doreste aventuri prin pesteri? Rezerva-i un loc in tabara de la poalele muntilor Parang, intr-un peisaj de poveste. Pestera Muierii, Pestera Polovragi, Cheile Galbenului, Cheile Oltetului, alaturi de Manastirea Polovragi, ctitorie din 1643 a lui Matei Basarab, cu fresce din timpul lui Constantin Brancoveanu sau ansamblul sculptural Constantin Brancusi din Tg Jiu abia asteapta sa fie descoperite de ochii curiosi ai prichindelului tau.

Pentru 1.200 ron iti poti trimite nazdravanul intr-o tabara de tenis pentru 7 zile. Va avea parte de instructori si supraveghetori atestati, echipament profesional, cazare si masa in Pensiunea Gentiana de langa Brasov.
Pe langa tenis, copilul tau va avea parte si de alte activitati: inot la piscina, tir cu arcul, tiroliana, tenis de masa etc.

Ce parere are micutul tau de o tabara de alpinism la Azuga? Va avea 6 zile pline de distractie in care va invata mai multe despre orientare turistica, treasure hunting, camping, echitatie, va fi supravegheat de instructori specializati si va petrece noaptea la foc de tabara in ritmuri de chitara.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • marius pe 18 Sep 2010, 10:04
    tabara de tenis.ro

    este cea mai proasta tabara in care am fost vreodata

    1
    0

  • LaviniaEdukidRo pe 21 Iun 2010, 17:48
    Tabara

    Asteptam mai multe detalii despre aceasta tabara educativa ;)

    0
    1

  • trucmel luminita pe 18 Iun 2010, 14:30
    unde va pot gasi?

    as dori sa trimiteti informatiidespre aceasta tabara.multumescc

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod