Alege tabara perfecta pentru copilul tau

Tabara "Photo Camp" Parang are ca tematica fotografia in aer liber si se desfasoara in Masivul Parang, zona turistica Rusu. Copilul tau are ocazia sa afle alternative de invatare a stiintelor naturii ca biologia, geografia si ecologia si sa participe la o serie de experiente comune care sa contribuie la constientizarea importantei cunoasterii, respectarii si protejarii mediului inconjurator.

Si micutii cu varste cuprinse intre 3 si 7 ani pot trai aventura vietii lor in aceasta vara in taberele organizate de Adventure Camps.
Pentru 1.190 ron, nu iti vei face griji pentru cazarea copilului tau, masa, intrarile la muzee sau in pesteri si folosirea tuturor echipamentelor pentru activitatile din tabara. Poate participa la o tabara de dans sau activitati artistice, ca desen si pictura pe hartie, pietre si lemn, modelaj in plastelina, olarit, cantece si actorie.


O tabara medievala poate fi potrivita pentru micul tau cavaler sau micuta ta domnita. Intr-un loc in inima muntilor, intre Rucar si Bran, copilul tau poate vedea ca se poate trai si altfel - fara calculator sau televizor si fara supermarketuri, fara strazi aglomerate si poluate.
Tabara Medievala de la Postavaru poate fi o experienta speciala, deopotriva educativa si recreativa. Aici, nazdravanul va descoperi valorile cavalerismului medieval transpunandu-se in lumea povestilor atat de proprie varstei lui, se va relaxa, va invata cu placere ceva nou in fiecare zi si isi va face o multime de prieteni.

Pentru poligloti si superdotati


La Conil's Camp, micutul tau intra in lumea poliglotilor. Aici va beneficia de activitati de aventura in natura, orientare turistica, programe de dezvoltare a intuitiei, jocuri si concursuri, toate desfasurate alaturi de traineri vorbitori de limba engleza si germana.
Pentru 700 ron, timp de 7 ziile, copilul tau va beneficia si de o excursie de o zi la Manastirea Pasarea si vizitarea unei ferme de animale.

Daca al tau copil se incadreaza in segmentul de varsta 14-17 ani, pentru 590 ron, in 5 zile/4 nopti poate invata mai multe despre jurnalism outdoor, fotografie si leadership.

La Suncuius, pe Valea Crisului Repede, prichindelul tau isi poate perfectiona limba engleza prin jocuri si concursuri, drumetii, tir cu arcul, tiroliana, mers pe bicicleta, serate-carnaval cu costume si face painting, toate fiind incluse in pretul de 1.190 ron.

Credit foto: tabere-spando.ro, tumba.ro, Adventure Camps, tabara-medievala.ro
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • marius pe 18 Sep 2010, 10:04
    tabara de tenis.ro

    este cea mai proasta tabara in care am fost vreodata

    1
    0

  • LaviniaEdukidRo pe 21 Iun 2010, 17:48
    Tabara

    Asteptam mai multe detalii despre aceasta tabara educativa ;)

    0
    1

  • trucmel luminita pe 18 Iun 2010, 14:30
    unde va pot gasi?

    as dori sa trimiteti informatiidespre aceasta tabara.multumescc

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod