Alege-i cadoul in functie de semnul zodiacal

Cat de importanta poate fi zodia micutului in alegerea unui cadou? Foarte importanta! Reflecta personalitatea acestuia si ii poti darui lucruri utile, de care se poate bucura.
Cat de importanta poate fi zodia micutului in alegerea unui cadou? Foarte importanta! Reflecta personalitatea acestuia si ii poti darui lucruri utile, de care se poate bucura.

Berbec


Copiii nascuti in zodia Berbecului sunt mari iubitori de aventura si au mereu idei indraznete, fiind mai tot timpul pusi pe sotii. Sunt plini de energie si hotarati mereu sa faca nazbatii. Au un simt al autoritatii foarte bine dezvoltat si nu suporta sa le fie ingradita libertatea. Se plictisesc extrem de repede si sunt mereu in cautarea de noi jocuri sau activitati care sa le stimuleaze inteligenta, dar si libertatea de miscare. Pasionati de jocurile si activitatile sportive care implica si o doza de curaj, dorinta de a castiga este principalul tel.

Sunt dependenti de afectiunea parintilor, dar, de cele mai multe ori, actioneaza impotriva vointei acestora. Fiind genul energic, prefera jucariile "baietesti", avand un simt tehnic. Micutului berbec ii poti cumpara masinute, elicoptere, camioane sau chiar o trusa de scule.
Prefera jucariile zgomotoase si viu colorate! Ai putea chiar sa ii faci un abonament la un club sportiv sau sa ii cumperi o bicicleta, un scuter, role, filme, jocuri sau carti cu aventuri. In orice caz, sa ii daruiesti lucruri care sa aiba ca rezultat cresterea adrenalinei.

Taur


Prichindeii din Taur sunt mari amatori de lucruri care sa le fie utile, dar nu se dau in laturi de la cele costisitoare. Taurul este un mic materialist! Avand un simt artistic foarte dezvoltat, este foarte atent la detalii si pretentios, iar din acest motiv trebuie sa ai grija cum impachetezi cadoul. Prefera nuantele de verde si bleumarin. Ii poti face cadou fie haine, o masa copioasa la restaurant sau chiar sa ii oferi bani. O papusa frumoasa sau o casuta de jucarie ar face-o mai mult decat fericita pe fetita Taur. Cu un simt muzical foarte dezvoltat, CD-ul cu formatia preferata sau chiar un instrument muzical l-ar face mai mult decat fericit. O alegere buna este si un joc Monopoly sau un Lego.


Gemeni


Micutii Gemeni sunt foarte comunicativi, le place sa fie mereu in contact cu alti copii, sa afle cat mai multe lucruri noi, fiind curiosi si inventivi. Se implica in multe lucruri, dar se plictisesc repede. Le plac reuniunile si de aceea o petrecere cu prietenii, o excursie sau chiar o tabara i-ar incanta. Ii poti darui micutului Geaman obiecte care il pun in miscare: role, bicicleta sau chiar niste palete de tenis. Cartile politiste si enciclopediile se numara printre preferate, avand o dorinta acuta de a explora. Ii plac culorile galben si violet. Pentru a-i satisface dorinta de comunicare, ii poti darui un telefon mobil sau chiar un computer.

Rac


Racii sunt niste copii foarte sensibili si linistiti. Vor mereu sa se simta iubiti, sa li se arate foarte multa afectiune, iar darurile ii fac sa se simta si mai stabili din punct de vedere emotional. Sunt foarte atasati de parinti, exprimandu-si  devotamentul fata de ei prin micile cadouri pe care le fac.
Adora nuantele de alb si argintiu, iar cadoul oferit trebuie sa aiba o incarcatura emotionala. Racusorii sunt dependeti de dragoste, iar parintii si casa sunt foarte importante pentru ei. Fetitele adora sa primeasca casute de jucarie, papusi-bebe, articole pentru bucatarie, avand veleitati de mamica.

Leu


Ca si Taurasii, Leii sunt niste materialisti. Sunt mari iubitori de lux si lucrurile de calitate. Prefera tot ce este stralucitor, tipator si fastuos, de aceea cadourile trebuie sa fie in tonuri puternice de rosu si auriu. Masinutele si camioanele nu fac impresie in fata lor si nici papusile de duzina, mai degraba apelezi la ceva de calitate, ambalat corespunzator. Leul este usor superficial si, din aceasta cauza, prefera cadourile care il impresioneaza din punct de vedere vizual. Fiind foarte atent la aspectul fizic, ii poti darui aparate si produse de ingrijit parul, cosmetice, haine de firma sau chiar bijuterii. Prefera cartile in care exista personaje curajoase, gen "Contele de Monte Cristo", "Robinhood" sau "Micul Print".


Fecioara


Copilasii nascuti in zodia Fecioarei sunt foarte organizati si, de multe ori, foarte critici cu ei insisi. Trateaza jocul ca si cum ar fi ceva foarte important, toate jucariile lor avand un simt practic: Lego, truse de scule, pentru baietei, si ustensile pentru bucatarie, unelte de gradinarit si truse medicale, pentru fetite. Sunt conservatori din fire, asa ca nu incerca sa ii sochezi cu vreun cadou care sa nu le fie util. Dezvolta o mare grija pentru cei din jur, mai ales pentru cei care sunt neajutorati sau in suferinta, dar si pentru animale. O pisicuta sau un catelus adus in dar ii face mai mult decat fericiti. Pentru ca sunt firi meticuloase si cu un mare simt al detaliului, un puzzle ar putea fi darul perfect.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod