Alege-i cadoul in functie de semnul zodiacal



Balanta


Balantele sunt foarte nehotarate din fire si de aceea trebuie sa fii foarte atenta la ce le daruiesti. Nu incerca sa ii surprinzi, mai bine fa-le cadou exact ce isi doresc! Daca nu este pe placul lor, nu se vor folosi de acel obiect numai ca sa iti faca tie pe plac. Le poti darui o cutie cu bomboane sau chiar sa le pregatesti tortul preferat. Iubesc armonia si nu le place sa iasa in evidenta cu o jucarie stridenta. Adora verdele si albastrul si sunt mari amatori de arta si literatura. Enciclopediile si vizitele la muzeu sunt primite cu mare bucurie. Hainele noi si de calitate pot fi considerate, la randul lor, cadouri reusite.

Scorpion


Scorpionii cei mici sunt pasionati de dezlegarea misterelor. Sunt curajosi, mereu interesati de "mecanismele" fiecarui obiect, astfel ca jucariile care se demonteaza se numara printre preferatele lor.
Cartile si filmele politiste pot fi niste cadouri care i-ar face fericiti: "O calatorie spre centrul Pamantului", "Robinson Crusoe", "Cenusareasa" sau "Barba - Albastra". Trebuie sa le oferi posibilitatea sa creeze, sa descopere noi lucruri, iar un mini-laborator sau chiar o trusa de pictura le pot oferi aceasta posibilitate. Le place apa si de aceea le poti oferi diferite jucarii sau chiar o excursie la mare, perioada fiind perfecta. Important este sa le daruiesti cadoul cu prietenii de fata, pentru ca simt nevoie sa se considere speciali.

Sagetator


Copilasii Sagetatori sunt pasionati de aventura. Adora excursiile, iesirile in aer liber si taberele cu multi copii, in care sa poata schimba idei. Nu suporta sa stea intr-un singur loc, fiind mereu catarati prin copaci sau cu treburi prin casuta de jucarie din parc.
Sunt captivati de descoperirile de tot felul si iubesc animalele. Baietilor le place viteza, si din acest motiv o masina performanta ar fi ideala, iar Sagetatoarele sunt diferite de alte fetite, preferand iesirile in natura si sportul si ignorand jocul cu papusi. Fiind un mari exploratori, iar sportul fiind cea mai importanta activitate a sagetatorilor, le poti darui oricand un echipament sportiv. Pentru ei, conteaza foarte mult relatiile de prietenie: nu este prea important cadoul, atat timp cat este daruit din toata inima! Cartile de filosofie si religie se numara printre preferate.

Capricorn


Nativii zodiei Capricorn pun mare pret pe calitatea cadoului. Ceea ce primesc trebuie sa fie util, rezistent si in ton cu stilul si personalitatea lor. Sunt persoane foarte responsabile, cu o logica extraordinara si foarte conservatoare. Decat sa le daruiesti ursuleti din plus sau o cutie cu bomboane, mai degraba le faci cadou un joc de sah, un Monopoly sau un joc de strategie pe calculator, de genul "Age of Empires III" sau "Command Conquer 3".
Nu ar refuza nici colectia "Harry Potter", un Lego sau piese vestimentare semnate de o firma renumita.  

Varsator


Varsatorii sunt considerati ciudatii zodiacului. Sunt imprevizibili si le place tot ce iese din sfera obisnuitului. Aparent, par niste copii destul de comuni, dar au caractere rebele, inventive si originale. Micutilor varsatori le place sa se simta iubiti, si de aceea o zi dedicata in intregime lor, in care ai grija sa se simta foarte bine, poate fi un cadou perfect. Sunt pasionati de noi descoperiri si de viitor: extraterestri, masini ultraperformante, in general, tot ce tine de tehnica moderna. Este absolut normal sa le daruiesti carti sau filme SF. Sunt firi energice si de aceea ii poti face fericiti cu o pereche de role sau o tricicleta.

Pesti


Micutul Peste este plin de imaginatie, foarte sensibil si isi creeaza propria lume plina de eroi. Este un copil singuratic, atras de fantastic si de ace ii poti darui cartile lui Jules Verne.
Are un simt artistic foarte dezvoltat, motiv pentru care o trusa de pictura, un instrument muzical sau un curs de dans reprezinta cadoul perfect pentru el. Un animalut sau o excursie la mare il pot face foarte fericit. Pentru ca este un copil care se descurajeaza foarte usor, ai grija sa ii faci un cadou care sa ii ridice moralul si sa il faca sa vibreze de bucurie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod