Activitati distractive pentru copii

Ce zici de o "bataie" cu bulgari de zapada? Cu siguranta va va pune sangele in circulatie si veti rade cu gura pana la urechi! Regula de baza, pe care trebuie sa i-o amintesti prichindelului tau este sa faca bulgari usori, stransi lejer, si sa arunce repede. In acest fel, nu vor avea o forta foarte mare si eventualele accidente vor fi evitate. Iti garantez ca in 10-15 minute, intreaga familie va fi ostenita de pe urma acestei ispravi!...

Transforma copacii in scutul tau de aparare, ascunde-te dupa colturile cladirilor, daca exista vreunele prin preajma, si bucura-te de acest moment! La sfarsitul acestei batalii "pe viata si pe moarte", construiti impreuna un om de zapada.
Nu uita acasa aparatul de fotografiat!

Sunt momente pe care iti doresti sa le pastrezi pe un suport ceva mai consistent decat este memoria... Stramba-te, amuza-te si aminteste-ti bucuria pe care o simteai in clipa in care ieseai cu prietenii tai, in copilarie, la astfel de petreceri. Vei avea o serie de amintiri de neuitat pentru anii ce vor veni!

E frig afara si cu siguranta esti epuizata acum dupa tot acest efort considerabil. O solutie este sa intrati repede in casa, sa va delectati cu o ciocolata calda (sau un vin fiert, pentru adulti, ca nu strica...) si sa va ghemuiti in pat, la caldura.



Plimbari prin parc, in faptul serii, o relaxare garantata!

Nu e nimic mai placut decat un ger "sanatos" simtit pe obraji, in faptul serii... Iti recomand insa sa te imbraci si sa te "echipezi" adecvat: o geaca sau un palton gros, pulover pe gat, caciula, fular, cizme de iarna sau bocanci si nelipsita lanterna. Bineinteles, copilul trebuie sa fie si el imbracat adecvat pentru aceasta vreme!

Daca ai noroc si ninge in timpul acestor plimbari nocturne, atunci te asteapta o seara cu adevarat magica! Sentimentul de liniste si calm pe care il vei simti nu se compara cu nimic altceva.
Dupa 30-40 de minute de mers prin zapada, vei simti ca ti-ai incarcat bateriile si ca esti un alt om. Incearca si imi spui dupa aceea daca am avut sau nu dreptate!

Un articol de Alina Bleaja

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod