Ce va primi copilul tau?

Cu totii ne bucuram de sosirea Craciunului si savuram atmosfera festiva specifica Sarbatorilor de iarna - dar copiii sunt cei mai fericiti in aceasta perioada. Cum altfel, din moment...

Cu totii ne bucuram de sosirea Craciunului si savuram atmosfera festiva specifica Sarbatorilor de iarna - dar copiii sunt cei mai fericiti in aceasta perioada. Cum altfel, din moment ce vor primi cadouri si se vor delecta cu diferite prajituri si dulciuri traditionale?

Prichindeii traiesc un basm, in mare parte datorita faptului ca nu si-au pierdut credinta in Mos Craciun... pentru ei, acesta nu este, inca, un mit. Ei il asteapta si, constiinciosi, se pregatesc pentru venirea lui, invata poezii si cantecele. Oare ce le va darui anul acesta?

Jucarii, jucarii, jucarii.

La asta te gandesti in primul moment si nu se poate spune ca ar fi o optiune gresita - numai ca poti alege intre multe alte oferte si, in afara de asta, nu tuturor copiilor le plac aceleasi lucruri.

Echipament sportiv, o bicicleta, jocuri pe computer (baietii, mai ales, vor fi incantati!), console, carti pentru copii (gustul pentru lectura se cultiva de la varste fragede), haine, papucei, dulciuri - iata cat de multe posibilitati ai!

Secretul este sa stii ce-si doreste micutul tau, ceea ce poti afla foarte simplu, sugerandu-i sa-i scrie lui Mos Craciun si oferindu-te sa pui tu scrisoarea in cutia postala...



In ceea ce priveste jucariile, baietii se vor bucura sa primeasca tot felul de roboti, jucarii reprezentand pe Batman sau Spiderman (la care te uiti partial amuzata, partial mirata - cum poate sa le placa asa ceva?), masinute (cat mai viu colorate si, de preferat, cu telecomanda), trenulete electrice sau jocuri gen "Razboiul stelelor". De asemenea, un echipament sportiv sau o minge de fotbal le va gadila orgoliul de mici suporteri. Carui baietel nu-i place sa se uite la meci impreuna cu tatal sau?

Pentru fetite, papusile Barbie sunt un vis (mai ales ca acestea au diferite accesorii moderne), dar si jucarii de plus sau papusi "baby".
Fiind niste micute doamne in devenire, se vor bucura sa gaseasca sub brad hainute sau produse cosmetice special create pentru varsta lor - este de preferat asta, daca te gandesti la alternativa de a-ti scotoci prin cosmeticele tale!

Pe langa jucarii, mai poti sa le oferi cadouri cu ajutorul carora sa le stimulezi creativitatea si aptitudinile: oricarui copil ii place sa deseneze si sa picteze, asa incat Mos Craciun ii poate darui un set complet de culori, sau un joc Lego.

In alta ordine de idei, pentru a-i stimula sa faca mai multa miscare, le poti darui o bicicleta, un scuter sau un skateboard, cu accesoriile de protectie de rigoare.

O trusa medicala completa va incanta o fetita, care se va putea juca in voie cu papusile in micul ei cabinet medical improvizat si, cine stie, de aici se poate cultiva o pasiune care va deveni profesia ei...

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod