35 de cupluri care abia așteptau un copil. Și au primit așa ceva!

Și-au dorit cu atâta ardoare să devină părinți, iar când a venit momentul mult așteptat, au avut o surpriză: acești bebeluși n-au fost deloc încântați că au venit pe lume!
Și-au dorit cu atâta ardoare să devină părinți, iar când a venit momentul mult așteptat, au avut o surpriză: acești bebeluși n-au fost deloc încântați că au venit pe lume.

Bebeluși adorabili, cu chipuri angelice, care zâmbesc sau dorm - e plin internetul de astfel de imagini! Vrei să vezi ceva diferit, neobișnuit? Ei bine, există și altfel de nou-născuți: bebeluși încruntați, supărați, plictisiți sau care par deja bătrâni, de parcă ar fi Benjamin Button.

Nu au nicio problemă și sunt perfect sănătoși, dar e clar că sunt diferiți.
Par foarte supărați, de parcă i-au enervat rău doctorii care i-au scos din pântecul primitor al mamei, unde ar mai fi stat mult și bine.

Bored Panda a strâns cele mai amuzante imagini cu bebeluși supărați pe care le poți vedea pe internet. Acești micuți sunt geniali!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod