Cum să vă curățați adidașii corect

Nimic nu se simte mai bine decât o pereche nouă de adidași. Și nimic nu se simte mai rău decât să murdăriți acești adidași. Dar la fel cum nimic nu rămâne nou pentru totdeauna (decât dacă nu vă purtați niciodată adidași), nici petele de murdărie nu sunt permanente. Învățarea modului corect de curățare a adidașilor este o insignă de onoare. La fel ca udarea plantelor sau urmarea unei diete, este sănătos să vă mențineți adidașii imaculați.
În timp ce unii adidași arată mai bine cu un pic de uzură, niciun adidas nu arată bine cu pete de mâncare sau noroi. Pentru a vă face o idee mai bună despre cum să vă curățați adidașii și să le păstrați în formă de vârf, mai jos enumerăm tehnicile potrivite pentru a curăța fiecare parte a pantofului. De la o ștergere rapidă la impermeabilizare și un proces mai avansat, cum ar fi dezaburirea unei bule de aer sau asigurarea că talpa intermediară nu se destramă.

Cum să vă păstrați șireturile de adidași albe


Scoateți șireturile înainte de curățare. Puneți-le într-un castron cu apă caldă până la fierbinte cu câteva picături de soluție de curățare, în timp ce curățați pantoful, care ar trebui să dureze între 20 și 30 de minute. Scoateți-le, frecați-le cu mâinile, apoi treceți-le printr-o cârpă din microfibră. Dacă există mai multe șireturi încăpățânate, puneți soluție pe cârpa din microfibră și apoi folosiți marginea unghiei pentru a le curăța.

Cum să scoateți mirosul dintr-un branț


O curățare în profunzime ar trebui să scoată o parte din mirosul neplăcut din adidas, mai ales dupa alergare.
Deodorizantele au proprietăți antibacteriene în ele și puteți utiliza, de asemenea, un branț care conține ioni de argint. Interiorul unui pantof poate fi mai greu accesibil. Curățați-l cât de mult puteți cu apă fierbinte și o soluție. Periile pot fi prea mari, deci puteți folosi o cârpă.

Cum se curăță un adidas din piele întoarsă


Cu pielea întoarsă, există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont. În primul rând, vedeți ce culoare are pielea. Dacă este o culoare profundă, cum ar fi bleumarin sau vișiniu, aveți riscul unui transfer de culoare. Aveți nevoie de produs, apă caldă și o perie moale. Cea mai bună tehnică este de a curăța un adidas cât mai uscat și mai curat posibil. Înainte de a folosi apă pe adidași, frecați pantoful cu o perie uscată. Există, de asemenea, radiere din cauciuc pe care le puteți folosi. Dacă trebuie să îi spălați, faceți-o cât mai uscat posibil.

Odată ce aveți soluția și apa pe perie, așezați-o pe o cârpă din microfibră și scoateți cât mai multă umiditate.
Apoi aplicați-o pe pielea întoarsă și scoateți petele sau murdăria. Fiți foarte atenți dacă există un panou bleumarin lângă un panou mai deschis, deoarece culorile se vor transfera.
Procesul de uscare al pielii întoarse este mai important decât spălarea efectivă. După ce ați terminat curățarea, scoateți cât mai multă umiditate din piele cu o cârpă din microfibră. Bateți pielea și răsuciți pânza pe ea, astfel încât să ridice puful de pe pielea întoarsă. S-ar putea să dureze trei ore să se usuce, dar ar trebui să vă întoarceți la fiecare jumătate de oră și să faceți această tehnică pe pantof. Dacă îl lăsați și nu îl îngrijiți, atunci puteți avea probleme. Dacă pielea întoarsă devine tare, o puteți lucra cu o serie de perii.

Cum să curățați o talpă exterioară


Puteți folosi o perie mai rigidă. Întrucât este cauciuc, vă puteți folosi și de apă încălzită. Aplicați câteva picături de soluție de curățare, apoi frecați.

Cum se curăță o talpă intermediară


Tălpile intermediare sunt realizate din spumă sau cauciuc, astfel încât să puteți folosi o perie mai rigidă.
Încă o dată: aplicați soluție de curățare și frecați. Dacă ceva nu iese, puteți folosi o soluție mai intensă, pe o cârpă din microfibră. Dacă acest lucru nu funcționează, ultima soluție ar fi să folosiți vopsea sau un stilou de talpă intermediară.

Cum să opriți încrețirea unui pantof


Aceasta este o măsură temporară, dar puteți folosi șanuri de pantofi. În mod firesc, pe măsură ce vă îndoiți piciorul din nou, încrețirea va apărea din nou, dacă nu utilizați dispozitive de pliere din plastic. Ar trebui să vă așteptați la cute; pantofii nu pot rămâne noi pentru totdeauna.

Cum să scoateți guma de pe o talpă


Vedeți ce puteți face cu ajutorul pensetelor. Folosiți apă fierbinte, aproape până la punctul de fierbere și frecați-o cu o cârpă din microfibră. Guma se va înmuia în timp.

Cum se impermeabilizează un pantof


Există două tipuri de impermeabilizare. Dacă doriți o soluție rapidă, un protector cu aerosoli va face treaba în 10-20 de minute. Pentru un pantof din piele, puteți folosi o ceară.
Cea mai bună soluție este un nanoprotector super hidrofob. Creează un strat de sticlă respirabilă în jurul pantofului. Înveliți întregul pantof cu o pensulă. Lasă-l să stea 10 minute, apoi aplicați un al doilea strat pe pantof. Apoi durează 24 de ore până se întărește.

Cum se repară bulele de aer aburite


Utilizați un uscător de păr normal. Nu îl țineți la cea mai înaltă setare, deoarece s-ar putea să deformeze bula de plastic. Uscătorul de păr are suficientă căldură. Țineți-l la 15 centimetri de bulă, mișcați-l înainte și înapoi și veți vedea cum ceața dispare magic.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod